1. ការ៉ុត គឺជាប្រភពនៃសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មដ៏សម្បូរបំផុត ក្នុងចំណោមបន្លែផ្សេងៗ ដែលអាចបំលែងវីតាមីន A នៅក្នុងរាងកាយ ដើម្បីជួយរក្សាស្បែកអោយមានសុខភាពល្អ។
អាន:ស្បែកកូនរបស់អ្នកនឹងស្អាតហើយមិនរមាស់បើធ្វើតាមវិធីនេះ តើកូនស្រីរបស់អ្នកចេះតែរមាស់ស្បែកមែនទេ?
2. ការ៉ុត ជួយបង្កើនទឹកមាត់ និងផ្គត់ផ្គង់សារធាតុរ៉ែ វីតាមីន និងអង់ស៊ីមមួយចំនួន ដើម្បីជាជំនួយក្នុងការរំលាយអាហារ។ ការញ៉ាំការ៉ុត អោយបានទៀងទាត់ អាចជួយការពារជំងឺដំបៅក្រពះ និងជំងឺប្រព័ន្ធរំលាយអាហារផ្សេងទៀត។
អាន:ថ្នាំងងុយគេង ពេលអ្នកគួរប្រើ
3. ការ៉ុត ជួយបន្សាបជាតិអាស៊ីតនៅក្នុងរាងកាយ។
4. ការ៉ុត គឺជាប្រភពដ៏ល្អនៃសារធាតុប៉ូតាស្យូម ដែលអាចជួយរក្សាកម្រិតជាតិសូដ្យូមនៅក្នុងឈាមធ្វើឲ្យអ្នកមានសុខភាពល្អ និងជួយកាត់បន្ថយជំងឺលើសឈាម។
5. ការ៉ុត អាចជួយសម្លាប់មេរោគ ដែលបង្កគ្រោះថ្នាក់នៅក្នុងមាត់ និងជួយការពារជំងឺធ្មេញពុក។
6. ការ៉ុត អាចជួយព្យាបាលរបួស និងកាត់បន្ថយការរលាក។
7. ការ៉ុត អាចជួយកាត់បន្ថយហានិភ័យនៃជំងឺមហារីកពោះវៀនធំ និងជួយលើកកម្ពស់សុខភាពពោះវៀន។
8. ការ៉ុត អាចជួយគ្រប់គ្រងជាតិស្ករនៅក្នុងឈាម។
9. ការ៉ុត មានកម្រិតជាតិសរសៃខ្ពស់ ដែលអាចជួយកាត់បន្ថយកូឡេស្តេរ៉ូលអាក្រក់ និងបង្កើនកូឡេស្តេរ៉ូលល្អ ដើម្បីជួយកាត់បន្ថយដុំកំណកឈាម និងបង្ការជំងឺបេះដូង។
10. សរធាតុចិញ្ចឹមដែលមាននៅក្នុងការ៉ុត អាចបង្កើនសុខភាពភ្នែក ស្បែក សក់ ក្រចក ជួយកំចាត់ជាតិពុល និងបង្កើតកោសិកាថ្មី៕