អ្វីដែលល្អបំផុតដើម្បីញ៉ាំ និងផឹក នៅពេលអ្នកឈឺបំពង់ក គឺអាហារដែលមានសុខភាពល្អ អាហារទន់ និងភេសជ្ជៈដែលសំបូរសារធាតុបំប៉ន។

អាហារ និងភេសជ្ជៈទាំងនេះរួមមាន ៖

ទឹកឃ្មុំ
ទឹកឃ្មុំ អាចជួយបន្ថយការឈឺបំពង់ក ដោយសារវាមានប្រសិទ្ធភាពក្នុងការព្យាបាលរបួស និងការប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងការឆ្លងមេរោគ។

ទឹកផ្លែទទឹម
ការសិក្សាស្រាវជ្រាវបានបង្ហាញថា ទឹកផ្លែទទឹមអាចបង្ការការឆ្លង និងបន្ថយការរលាក។

ចេក
ផ្លែឈើដែលទន់ និងមានសុខភាពល្អ ដូចជាចេកនឹងជួយបន្ថយការឈឺចាប់របស់អ្នក។

ស៊ុបមាន់
ក្រុមអ្នកស្រាវជ្រាវបានរកឃើញថា ស៊ុបមាន់អាចមានលក្ខណៈប្រឆាំងនឹងការរលាក និងជួយសម្អាតផ្លូវដង្ហើម ដែលអាចកាត់បន្ថយរោគសញ្ញាឈឺបំពង់ក។

យ៉ាងណាមិញ ដើម្បីបន្ធូរបន្ថយអាការៈ និងផលវិបាកនៃរោគពងបែកមាត់ ឬការឈឺបំពង់ក យើងខ្ញុំសូមណែនាំបងប្អូននូវផលិតផលដែលមានគុណភាពខ្ពស់ ព្រមទាំងត្រូវបានទទួលស្គាល់ និងប្រើប្រាស់ដោយក្រុមវេជ្ជបណ្ឌិត និងអ្នកជំងឺទូទៅជាច្រើននាក់។

កាល់សិបទីន © ជាឱសថបៀបបំបាត់ការឈឺចាប់បំពង់ក និងព្យាបាលជំងឺពងបែកមាត់បានយ៉ាងឆាប់រហ័ស និងមានប្រសិទ្ធភាពខ្ពស់។ លោកអ្នកបៀមម្តងមួយគ្រាប់ ហើយអាចប្រើបានពី ៣ ទៅ ៦ គ្រាប់ក្នុងមួយថ្ងៃ។

យ៉ាងណាមិញ សូមពិគ្រោះជាមួយឱសថការី ឬវេជ្ជបណ្ឌិតរបស់អ្នកក្នុងការប្រើប្រាស់ ដើម្បីសុវត្ថិភាព និងប្រសិទ្ធភាពខ្ពស់៕