ការបរិភោគអាហារ ដែលមានរសជាតិហឺរៗអំឡុងពេលមានផ្ទៃពោះ គឺមានសុវត្ថិភាពសម្រាប់ការលូតលាស់របស់ទារក។
អាន:ស្បែកកូនរបស់អ្នកនឹងស្អាតហើយមិនរមាស់បើធ្វើតាមវិធីនេះ តើកូនស្រីរបស់អ្នកចេះតែរមាស់ស្បែកមែនទេ?
ការសិក្សានៅមិនទាន់មានភស្តុតាងណាមួយ បង្ហាញឲ្យឃើញថា អាហារដែលមានរសជាតិហឺរជម្រុញឲ្យទារកកើតមុនថ្ងៃ ឬក៏បង្កឲ្យមានការរលូតកូននោះទេ ប៉ុន្តែ អាហារហឺរ អាចធ្វើឲ្យស្រីមានផ្ទៃពោះ ចាញ់កូនកាន់តែខ្លាំងនៅពេលព្រឹក។
អាន:ថ្នាំងងុយគេង ពេលអ្នកគួរប្រើ
ប្រសិនបើអ្នកកំពុងតែចាញ់កូន អ្នកគួរជៀសវាងអាហារ ដែលមានរសជាតិហឺរ។ អំឡុងពេលមានផ្ទៃពោះ ការកើនឡើងអ័រម៉ូនមួយចំនួន អាចបណ្តាលឲ្យសាច់ដុំក្នុងបំពង់រំលាយអាហាររបស់អ្នក មិនសូវកន្ត្រាក់ ដែលជាហេតុនាំឲ្យការរំលាយអាហារមិនសូវល្អ និងអនុញ្ញាតឲ្យយអាស៊ីតក្នុងក្រពះច្រាលត្រឡប់មកវិញ។ វានឹងធ្វើឲ្យអ្នកក្រហាយចុងដង្ហើម។
ប្រសិនបើអ្នកឧស្សាហ៍មានបញ្ហាទាំងនេះ ក្នុងអំឡុងពេលមានផ្ទៃពោះ អ្នកគួរជៀសវៀងចំណីអាហារណា ដែលមានរសជាតិហឺរ៕