ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះគួរតែញ៉ាំផ្លែឈើ និងបន្លែឲ្យបានច្រើន ពីព្រោះ វាអាចផ្តល់នូវប្រភពនៃវីតាមីន និងជាតិរ៉ែ ក៏ដូចជាជាតិសរសៃ ដែលអាចជួយសម្រួលដល់រំលាយអាហារ និងការពារការទល់លាមក។

ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះគួរបរិភោគយ៉ាងហោចណាស់បន្លែ និងផ្លែឈើឲ្យបានប្រាំមុខជារៀងរាល់ថ្ងៃ។ ចូរលាងសមាតផ្លែឈើ និងបន្លែស្រស់ៗដោយប្រុងប្រយ័ត្ន ដើម្បីការពារគ្រោះថ្នាក់នានា ដែលបណ្តាលមកពីសារធាតុគីមី ឬជាតិកខ្វក់ដែលនៅជាប់ផ្លែឈើទាំងនោះ។

ទោះបីជាយ៉ាងនេះក្តី ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះមិនគួរញ៉ាំបន្លែ និងផ្លែឈើដែលផ្អាប់ ឬដាក់កំប៉ុង ឬឆ្អិនស្រាប់យូរថ្ងៃនោះទេ៕