នេះគឺជាការណែនាំដ៏ល្អមួយដើម្បីរក្សាទុកនិងបំបៅទឹកដោះម្តាយរបស់អ្នកដោយសុវត្ថិភាពមុនពេលបំបៅកូនរបស់អ្នក។

ជាចុងបញ្ចប់ បាក់តេរី នឹងទៅបំផ្លាញជាតិទឹកដោះម្តាយដែលអ្នកច្របាច់ទុក ប៉ុន្តែ វាមានវិធីខ្លះៗ ដើម្បីបន្ថយដំណើរការនេះ ៖

1. កាត់បន្ថយបរិមាណបាក់តេរី ដែលអាចចូលក្នុងទឹកដោះម្តាយរបស់អ្នក ដោយរក្សាស្ថានភាពស្អាតស្អំ : លាងសម្អាតដៃ ក្បាលបូមទឹកដោះ និងដប មុនពេលបូម និងទុកទឹកដោះគោ។

2. ប្រសិនបើអ្នកមិនប្រើវាភ្លាមទេ សូមដាក់ទឹកដោះម្តាយនៅក្នុងទូទឹកកក ឬធុងទឹកកក។ ភាពត្រជាក់ នឹងទៅបង្អាក់សកម្មភាពរបស់បាក់តេរី។

3. ប្រសិនបើអ្នកប្រើធុងទឹកកកធម្មតាក្លាសេ អ្នកត្រូវប្រាកដថាវាស្អាត៕