ខាងក្រោមនេះ យើងខ្ញុំនឹងបង្ហាញអ្នកពីវិធីក្នុងការទប់ស្កាត់ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះមិនឲ្យលើសជាតិស្កត។ តើមានអ្វីខ្លះទៅ? (អាន:ថ្នាំងងុយគេង ពេលអ្នកគួរប្រើ)
អ្នកម្តាយគួរតែប្រយ័ត្នពីរបបអាហារ និងរយៈពេលនៃការបរិភោគអាហារ ដោយគួរតែចែកជាច្រើនពេលក្នុងការពិសារ អាចបែងចែកជា៦ពេលក្នុងមួយថ្ងៃបាន។ ជាពិសេស អ្នកម្តាយគួរតែចៀសពីអាហារ និងផ្លែឈើដែលមានផ្ទុកជាតិស្ករខ្ពស់ ហើយញ៉ាំបន្លែឲ្យបានពី៤០០ ទៅ៥០០ក្រាមក្នុងមួយថ្ងៃ ដោយមិនតិចជាង៥០ភាគរយឡើយ ទើបអាចរក្សាជាតិស្ករក្នុងរាងកាយអ្នកបានល្អ។ ជាងនេះទៅទៀត ផ្លែឈើក្នុងមួយថ្ងៃ អ្នកមិនគួរពិសារលើសពី៥០០ក្រាមឡើយ។ ផ្លែឈើទាំងនោះ អ្នកអាចបរិភោគក្នុងចន្លោះពេលបាយទាំងពីរ។ ដូចនេះ អ្នកម្តាយអាចពិសារបែបនេះ ដើម្បីសុខភាពរបស់អ្នក និងកូនក្នុងផ្ទៃ៕ (អាន:ស្បែកកូនរបស់អ្នកនឹងស្អាតហើយមិនរមាស់បើធ្វើតាមវិធីនេះ តើកូនស្រីរបស់អ្នកចេះតែរមាស់ស្បែកមែនទេ?)