ខាងក្រោមនេះ យើងខ្ញុំនឹងបង្ហាញអ្នកពីរបៀបក្នុងការរក្សាម្សៅទឹកដោះគោឲ្យនៅតែមានគុណភាពខ្ពស់ក្រោយពេលដែលបើករួច។ តើមានអ្វីខ្លះទៅ? (អាន:ថ្នាំងងុយគេង ពេលអ្នកគួរប្រើ)

  1. ក្រោយពេលបើកហើយ អ្នកមិនត្រូវដាក់ក្នុងទូរទឹកកកទេ តែអ្នកត្រូវរក្សាទុកនៅកន្លែងដែលស្ងួត និងគ្មានបន្លឺព្រះអាទិត្យជះដល់។
  2. ក្រោយពេលដែលឆុងហើយ អ្នកត្រូវតែបិទគម្របឱ្យជិត មិនត្រូវឱ្យខ្យល់ចូលទេ។
  3. បើអ្នកមិនចង់ឱ្យបាត់បង់គុណភាព ក្រោយពេលដែលបើករួច អ្នកត្រូវតែឆាប់ប្រើឱ្យអស់ទើបល្អ។
  4. យកល្អអ្នកអាចទិញកំប៉ុងតូចមកប្រើបាន ព្រោះវាងាយប្រើអស់ ហើយមិនធ្វើឱ្យបាត់បង់គុណភាពទៀតផង៕ (អាន:ស្បែកកូនរបស់អ្នកនឹងស្អាតហើយមិនរមាស់បើធ្វើតាមវិធីនេះ តើកូនស្រីរបស់អ្នកចេះតែរមាស់ស្បែកមែនទេ?)