យោងតាមការសិក្សាស្រាវជ្រាវពីបរទេស ផ្លែ ប៉ោម គឺជាផ្លែឈើដ៏មានប្រសិទ្ធភាពមួយដែលអាចជួយ គ្រប់គ្រងកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាម ឱ្យមានលំនឹងបានល្អ។
មូលហេតុផ្លែប៉ោមមានអានុភាព៖
- ជាតិសរសៃខ្ពស់:
- ផ្លែប៉ោមមានជាតិសរសៃខ្ពស់ ដែលធ្វើឱ្យការរំលាយអាហារកើតឡើង យឺតៗ។
- ដំណើរការយឺតនេះជួយឱ្យជាតិស្ករត្រូវបានបញ្ចេញទៅក្នុងឈាមដោយ ល្បឿនថេរ មិនឡើងចុះភ្លាមៗ ដែលអាចបង្ការជំងឺទឹកនោមផ្អែមបាន។
- វីតាមីន C:
- វីតាមីន C គឺជាសារធាតុចិញ្ចឹមដ៏សំខាន់ដែលរួមចំណែកដល់សុខភាពទូទៅ និងមានឥទ្ធិពលល្អលើរបៀបដែលរាងកាយប្រើប្រាស់ អាំងស៊ុយលីន។
ការប្រុងប្រយ័ត្ន!
ព័ត៌មាននេះគ្រាន់តែជាចំណេះដឹងទូទៅប៉ុណ្ណោះ។ បើសិនជាអ្នកមានបញ្ហាសុខភាពមិនប្រក្រតីណាមួយ សូមមេត្តាទៅជួបពិគ្រោះជាមួយគ្រូពេទ្យជំនាញ ដើម្បីទទួលបានការធ្វើរោគវិនិច្ឆ័យ និងការព្យាបាលត្រឹមត្រូវ៕