យោងតាមការចុះផ្សាយរបស់សារព័ត៌មានអន្តរជាតិ បានបង្ហាញពីអត្ថប្រយោជន៍ដ៏សំខាន់របស់ផ្លែល្មុតក្នុងការចូលរួមការពារ និងដោះស្រាយបញ្ហាជំងឺស្លេកស្លាំង ដែលបណ្តាលមកពីកង្វះគ្រាប់ឈាមក្រហម។
អ្នកជំនាញបានបញ្ជាក់ថា សារធាតុចិញ្ចឹមដ៏សម្បូរបែបដែលមាននៅក្នុងផ្លែឈើនេះ គឺមានតួនាទីយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការជំរុញការផលិតឈាម។
យន្តការបង្កើនគ្រាប់ឈាម៖ តើផ្លែល្មុតជួយបានដោយរបៀបណា?
ផ្លែល្មុតសម្បូរទៅដោយសារធាតុចិញ្ចឹមសំខាន់ៗដូចជា៖
- ជាតិដែក: សារធាតុដ៏ចាំបាច់បំផុតសម្រាប់បង្កើតអេម៉ូក្លូប៊ីន និងកោសិកាឈាមក្រហម។
- ផូស្វ័រ: ជួយដល់ការបង្កើតកោសិកាឈាម។
- អាស៊ីដហ្វូលែត: សារធាតុដ៏សំខាន់សម្រាប់ជួយដល់ការលូតលាស់ និងការដុះគ្រាប់ឈាមក្រហមថ្មីៗ។
បង្កើនការដុះគ្រាប់ឈាមក្រហម:
សារធាតុចិញ្ចឹមទាំងនេះរួមគ្នាធ្វើឱ្យផ្លែល្មុតមានសមត្ថភាពអាច បង្កើននូវការដុះគ្រាប់ឈាមក្រហម បានយ៉ាងមានប្រសិទ្ធភាព ដែលធ្វើឲ្យអ្នកអាចចៀសផុតពីជំងឺស្លេកស្លាំងបាន។
ដូច្នេះ ការទទួលទានផ្លែល្មុតជាប្រចាំ គឺជាវិធីសាស្ត្រធម្មជាតិដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ដើម្បីទ្រទ្រង់ដល់សុខភាពឈាមរបស់អ្នក៕