ជំងឺទឹកនោមផ្អែមគឺជាកង្វល់សុខភាពដ៏ធំមួយ ប៉ុន្តែការទទួលទានផ្លែឈើធម្មជាតិមួយចំនួនអាចជួយការពារបាន។ ក្នុងចំណោមផ្លែឈើទាំងនោះ ផ្លែសេដា គឺជាជម្រើសដ៏ល្អមួយដែលអ្នកមិនគួរមើលរំលង!
យោងតាមការផ្សាយរបស់សារព័ត៌មានអន្តរជាតិ បានបង្ហាញពីឥទ្ធិពលសំខាន់របស់ផ្លែសេដាក្នុងការជួយគ្រប់គ្រងកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាម។
អាថ៌កំបាំងគឺស្ថិតនៅក្នុងវីតាមីន B3
តើផ្លែសេដាជួយគ្រប់គ្រងជាតិស្ករដោយរបៀបណា?
- តួនាទីរបស់វីតាមីន B3: ផ្លែសេដាមានផ្ទុកនូវ វីតាមីន B3 ដែលមានតួនាទីយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការ គ្រប់គ្រងកម្រិតជាតិស្ករនៅក្នុងឈាម។
- ជំរុញការបំប្លែងថាមពល: វីតាមីននេះជួយសម្រួលដល់ដំណើរការបំប្លែងជាតិស្ករទៅជា ថាមពល សម្រាប់រាងកាយប្រើប្រាស់ ដែលជាហេតុធ្វើឱ្យកម្រិតជាតិស្ករមិនកើនឡើងខ្ពស់នៅក្នុងឈាម។
ដូច្នេះ ការបន្ថែមផ្លែសេដាទៅក្នុងរបបអាហាររបស់អ្នក អាចជាវិធីសាស្ត្រធម្មជាតិដ៏សាមញ្ញមួយដើម្បីចូលរួមក្នុងការការពារ និងថែរក្សាកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាមរបស់អ្នកឱ្យមានលំនឹងល្អប្រសើរ៕