ជំងឺទឹកនោមផ្អែមតម្រូវឱ្យមានការយកចិត្តទុកដាក់ខ្ពស់លើរបបអាហារ និងការព្យាបាល។ ប៉ុន្តែដំណឹងល្អគឺថា ឱសថបុរាណសាមញ្ញៗដូចជា ស្លឹកល្ហុងខ្វង ក៏អាចដើរតួនាទីយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការជួយគ្រប់គ្រងស្ថានភាពនេះផងដែរ។
យោងតាមរបាយការណ៍ដែលបានចុះផ្សាយដោយប្រភពព័ត៌មានបរទេសជាច្រើន និងការអនុវត្តបែបប្រពៃណី បានឱ្យដឹងថា ស្លឹកល្ហុងខ្វងត្រូវបានគេប្រើប្រាស់ដើម្បី ជួយគ្រប់គ្រងកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាម ចំពោះអ្នកជំងឺទឹកនោមផ្អែម។
យន្តការជំនួយរបស់ស្លឹកល្ហុងខ្វង
ការសិក្សាបានបង្ហាញថា សមាសធាតុផ្សំដែលមាននៅក្នុងស្លឹកល្ហុងខ្វងអាចមានឥទ្ធិពលវិជ្ជមានទៅលើការរំលាយអាហារជាតិស្ករ។ វាមិនត្រឹមតែជួយសម្រួលដល់ការរំលាយអាហារប៉ុណ្ណោះទេ តែថែមទាំងអាច ជួយដល់លំពែងក្នុងការផលិតអាំងស៊ុយលីនបានប្រសើរឡើង ដែលជាគន្លឹះសំខាន់ក្នុងការរក្សាលំនឹងជាតិស្ករ។
វិធីសាស្រ្តអនុវត្តដ៏សាមញ្ញបំផុត (បែបភេសជ្ជៈ)
ការប្រើប្រាស់ស្លឹកល្ហុងខ្វងជាឱសថធម្មជាតិគឺមានភាពងាយស្រួល និងចំណាយតិចបំផុត៖
- ការរៀបចំ៖ យកស្លឹកល្ហុងខ្វងស្រស់ក្នុងបរិមាណសមល្មម។
- ការដាំ៖ យកស្លឹកទាំងនោះទៅដាំជាមួយនឹងទឹកធម្មតារហូតដល់ ពុះ និងឆ្អិនល្អ។
- ការទទួលទាន៖ ទទួលទានទឹកស្លឹកល្ហុងខ្វងដែលបានដាំនេះ ជាប្រចាំថ្ងៃ។
លទ្ធផលរំពឹងទុក៖ ការទទួលទានជាប្រចាំនូវភេសជ្ជៈធម្មជាតិមួយនេះ ត្រូវបានគេជឿជាក់ថាអាច កាត់បន្ថយកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាម ឲ្យស្ថិតនៅកម្រិតធម្មតា ឬមានលំនឹងល្អប្រសើរ។
ការប្រុងប្រយ័ត្ន និងការណែនាំបន្ថែម!
ទោះបីជាការប្រើប្រាស់ឱសថធម្មជាតិមានការពេញនិយមយ៉ាងណាក្តី ការប្រើប្រាស់ថ្នាំពេទ្យនៅតែជាការព្យាបាលគោល។ អ្នកជំងឺទឹកនោមផ្អែម ត្រូវតែពិគ្រោះជាមួយគ្រូពេទ្យជំនាញ ជានិច្ច មុននឹងសម្រេចចិត្តបន្ថែមឱសថធម្មជាតិណាមួយចូលក្នុងរបបអាហារ។ មិនត្រូវឈប់ប្រើថ្នាំពេទ្យដោយឯកឯងនោះឡើយ!