កុំមើលរំលង! យោងតាមប្រភពព័ត៌មានបរទេស បានឱ្យដឹងថា មើមត្រាវ មិនត្រឹមតែមានរសជាតិឆ្ងាញ់ទេ តែវាជាអាហារដ៏ល្អសម្រាប់សុខភាពតម្រងនោមរបស់យើង។
គុណប្រយោជន៍ចំពោះតម្រងនោម៖
មើមត្រាវផ្ទុកទៅដោយសារធាតុសំខាន់ៗដូចជា៖
- ជាតិសរសៃខ្ពស់
- វីតាមីន និងផូស្វ័រ
សារធាតុទាំងនេះរួមចំណែកយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការ ជួយព្យាបាលការរលាកក្រលៀន (តម្រងនោម)។
អនុសាសន៍អ្នកជំនាញ៖
អ្នកជំនាញផ្នែកសុខភាពបានណែនាំឱ្យអ្នកដែលមានបញ្ហាជំងឺតម្រងនោម គួរតែ បន្ថែមមើមត្រាវ ទៅក្នុងរបបអាហាររបស់ពួកគេ។
ចំណាំ៖ គួរតែរៀបចំម្ហូបពីត្រាវឱ្យមានលក្ខណៈ ស្រាលជាងធម្មតា ដើម្បីជួយសម្រួលដល់ការព្យាបាលជំងឺឱ្យកាន់តែមានប្រសិទ្ធភាព៕