ផ្លែចេកក្រហម ឬចេកលក្ខណ៍ មិនមែនត្រឹមតែមានរសជាតិឆ្ងាញ់នោះទេ តែវាជាមិត្តដ៏ល្អបំផុតសម្រាប់អ្នកមានជំងឺលើសឈាម!
យោងតាមសារព័ត៌មានបរទេស អាថ៌កំបាំងនៃចេកក្រហមគឺ៖
- សម្បូរជាតិប៉ូតាស្យូម៖ ចេកក្រហមមានផ្ទុកជាតិ ប៉ូតាស្យូម ខ្ពស់ដែលដើរតួនាទីយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការ គ្រប់គ្រងកម្រិតសម្ពាធឈាម។
- កាត់បន្ថយហានិភ័យ៖ ការទទួលទានវាជួយកាត់បន្ថយហានិភ័យនៃ ជំងឺសរសៃឈាមបេះដូង ផងដែរ។
ការណែនាំ៖ សម្រាប់អ្នកជំងឺលើសសម្ពាធឈាម សូមព្យាយាមបន្ថែមផ្លែចេកក្រហមក្នុងរបបអាហារប្រចាំថ្ងៃរបស់អ្នកដើម្បីរក្សាលំនឹងឈាម!