ផ្លែល្ពៅមិនត្រឹមតែជាអាហារបំប៉នសុខភាពធម្មតាទេ តែវាមានសក្ដានុពលខ្ពស់ក្នុងការជួយគ្រប់គ្រង និងបង្ការជំងឺទឹកនោមផ្អែមប្រភេទ ២!
យោងតាមការសិក្សាថ្មីៗពីសារព័ត៌មានបរទេស៖
- អាថ៌កំបាំងនៃល្ពៅ៖ ផ្លែល្ពៅមានផ្ទុកនូវសមាសធាតុរុក្ខជាតិពិសេស គឺ Polysaccharides។
- មុខងារសំខាន់: ការសិក្សាបានបង្ហាញថា សារធាតុ Polysaccharides នេះអាចជួយ បញ្ចុះកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាម។
សក្តានុពលដ៏ធំធេង៖ ទោះបីជាការសិក្សានេះធ្វើលើសត្វក៏ដោយ ក៏វាបង្ហាញពីសក្ដានុពលដ៏អស្ចារ្យក្នុងការកាត់បន្ថយជំងឺទឹកនោមផ្អែមប្រភេទ ២ ចំពោះមនុស្សផងដែរ។
សរុប៖ សូមបន្ថែមផ្លែល្ពៅទៅក្នុងរបបអាហារប្រចាំថ្ងៃដើម្បីជាវិធានការបង្ការ និងគ្រប់គ្រងកម្រិតជាតិស្ករក្នុងខ្លួនអ្នក!