ពោតបារាំង មិនត្រឹមតែឆ្ងាញ់ពិសារទេ តែជាឃ្លាំងអាហារូបត្ថម្ភដ៏មានឥទ្ធិពលក្នុងការថែរក្សាសុខភាពបេះដូង។ យោងតាមសារព័ត៌មានបរទេស ពោតបារាំងជាប្រភពដ៏ល្អនៃសារធាតុសំខាន់ៗ៖
- សារធាតុសំខាន់ៗ: វាសម្បូរជាតិ កាល់ស្យូម (ជួយឆ្អឹង), ម៉ាញ៉េស្យូម និង វីតាមីន K។
- អត្ថប្រយោជន៍ចំពោះបេះដូង៖ សារធាតុទាំងនេះរួមគ្នាជួយ កាត់បន្ថយកូលេស្តេរ៉ុលអាក្រក់ (LDL) និងមានប្រសិទ្ធភាពក្នុងការ រក្សាលំនឹងកម្រិតសម្ពាធឈាម។
សរុប៖ សូមបន្ថែមពោតបារាំងទៅក្នុងមុខម្ហូបប្រចាំថ្ងៃរបស់អ្នកដើម្បីទទួលបានសុខភាពបេះដូវល្អ និងកាត់បន្ថយហានិភ័យជំងឺលើសខ្លាញ់ឈាម!