ថ្លើមជាសរីរាង្គសំខាន់បន្សាបជាតិពុល តែទទួលរងសម្ពាធពីភាពតានតឹង និងទម្លាប់ញ៉ាំមិនល្អ។ យោងតាមសារព័ត៌មានបរទេស ការបន្ថែមអាហារទាំង ៣ មុខនេះទៅក្នុងរបបអាហារ គឺជាគន្លឹះរក្សាថ្លើមឲ្យមានសុខភាពល្អ និងប្រយុទ្ធនឹងជំងឺមហារីក៖
- ផ្សិត:
- សម្បូរសារធាតុ Polysaccharides និងសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម Polyphenols។
- អត្ថប្រយោជន៍៖ ជួយគាំទ្រការបន្សាបជាតិពុល, ការពារថ្លើមពីរ៉ាឌីកាល់សេរី និងបង្កើនប្រព័ន្ធភាពស៊ាំប្រឆាំងនឹងមហារីក។
- ស្ពៃខ្មៅ:
- មានសារធាតុ Chlorophyll និង Glutathione ខ្ពស់។
- អត្ថប្រយោជន៍៖ ជំរុញពោះវៀន, បន្សុទ្ធឈាម, ជួយជំរុញអង់ស៊ីមថ្លើមឲ្យបន្សាបជាតិពុល និងបន្សាបឥទ្ធិពលនៃលោហធាតុធ្ងន់។
- ក្រូចឆ្មារ:
- ជាពិសេសក្រូចឆ្មារលឿង សម្បូរដោយ វីតាមីន C និង អាស៊ីតក្រូចឆ្មារ។
- អត្ថប្រយោជន៍៖ ជួយធ្វើឲ្យមានតុល្យភាពអាស៊ីតក្នុងរាងកាយ និងជំរុញការលុបបំបាត់ជាតិពុលក្នុងថ្លើម និងពង្រឹងភាពស៊ាំ។
គន្លឹះងាយស្រួល: សូមចាប់ផ្តើមទម្លាប់ផឹក ទឹកក្រូចឆ្មារក្ដៅឧណ្ហៗ នៅរៀងរាល់ព្រឹកដើម្បីជួយបន្សាបជាតិពុលថ្លើម និងការពារជំងឺមហារីក៕