សណ្ដែកបណ្ដុះ គឺជាបន្លែដែលមានតម្លៃថោកសមរម្យ ប៉ុន្តែវាផ្ទុកទៅដោយ ជីវជាតិមិនគួរឲ្យជឿ ដែលមានអត្ថប្រយោជន៍យ៉ាងខ្លាំងដល់សុខភាព និងការលូតលាស់របស់កោសិកា។
១. ប្រូតេអ៊ីន និងការងាយរំលាយ
- ប្រូតេអ៊ីនខ្ពស់: សណ្ដែកបណ្ដុះផ្តល់នូវ ប្រូតេអ៊ីនប្រហែល ៣ ក្រាម ក្នុង ១០០ ក្រាម។ បរិមាណនេះជួយទ្រទ្រង់ដល់ការកសាង និងជួសជុលសាច់ដុំក្នុងរាងកាយ។
- ងាយស្រួលរំលាយ: លើសពីនេះ សណ្ដែកបណ្ដុះមានលក្ខណៈពិសេសមួយគឺ ងាយស្រួលរំលាយ។ ដំណើរការបណ្ដុះគ្រាប់សណ្ដែកបានបំបែកសមាសធាតុស្មុគស្មាញរបស់វា ធ្វើឲ្យប្រព័ន្ធរំលាយអាហាររបស់យើងមិនចាំបាច់ធ្វើការខ្លាំងពេក។
២. ជំនួយការបង្កើតកោសិកាឡើងវិញ
- ជួសជុលកោសិកា: សារធាតុចិញ្ចឹមនៅក្នុងសណ្ដែកបណ្ដុះដើរតួនាទីយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការ ជួយបង្កើតកោសិកាឡើងវិញ នៅក្នុងរាងកាយ។ នេះមានន័យថាវាជួយដល់ការជួសជុលជាលិកាដែលខូចខាត និងរក្សាភាពរឹងមាំរបស់រាងកាយ។
ដូច្នេះ សូមកុំមើលរំលងសណ្ដែកបណ្ដុះ។ ការបន្ថែមវាទៅក្នុងរបបអាហារប្រចាំថ្ងៃរបស់អ្នក គឺជាវិធីដ៏ឆ្លាតវៃ និងសន្សំសំចៃបំផុត ដើម្បីទទួលបានទាំងប្រូតេអ៊ីន និងសុខភាពកោសិកាល្អប្រសើរ!
(ប្រភព៖ បរទេស)