តាំងអោ គឺជាបន្លែដ៏សាមញ្ញមួយ ប៉ុន្តែវាមានអំណាចដ៏អស្ចារ្យសម្រាប់សុខភាព ដោយសារតែវាសម្បូរទៅដោយ សារធាតុរ៉ែសំខាន់ៗ ជាពិសេសគឺ ប៉ូតាស្យូម។ ប៉ូតាស្យូមដើរតួនាទីយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការថែរក្សាប្រព័ន្ធសរសៃឈាមបេះដូងរបស់អ្នក។
អំណាចនៃប៉ូតាស្យូមក្នុងបន្លែតាំងអោ៖
- ប៉ូតាស្យូមខ្ពស់ខ្លាំង: ក្នុងតាំងអោ ១០០ ក្រាម មានផ្ទុកប៉ូតាស្យូមរហូតដល់ ២៧០ មិល្លីក្រាម។ បរិមាណនេះគឺ ច្រើនជាងប៉ូតាស្យូមដែលមានក្នុងចេក ១០០ ក្រាម ដល់ទៅ ៣០% ឯណោះ!
អត្ថប្រយោជន៍ដ៏ច្រើនលើសលប់៖
បរិមាណប៉ូតាស្យូមដ៏សម្បូរបែបនេះអាចជួយយើងប្រឆាំងនឹងបញ្ហាសុខភាពធ្ងន់ធ្ងរជាច្រើន៖
- ប្រឆាំងជំងឺលើសសម្ពាធឈាម: ប៉ូតាស្យូមជួយធ្វើឱ្យសរសៃឈាមរីក និងរក្សាតុល្យភាពសូដ្យូម (អំបិល) ក្នុងរាងកាយ ដែលកាត់បន្ថយ ជំងឺលើសសម្ពាធឈាម។
- ការពារគ្រោះថ្នាក់សរសៃឈាមខួរក្បាល: តាមរយៈការគ្រប់គ្រងសម្ពាធឈាម វាជួយកាត់បន្ថយហានិភ័យនៃ គ្រោះថ្នាក់សរសៃឈាមខួរក្បាល។
- ការពារសុខភាពផ្សេងទៀត: ប៉ូតាស្យូមក៏ជួយប្រឆាំងនឹង គ្រួសក្នុងតម្រងនោម, បញ្ហា ហើមពោះ, ការឡើង ខ្លាញ់នៅក្រោមស្បែក និងការពារ ការបាត់បង់កំហាប់ឆ្អឹង ផងដែរ។
សូមកុំភ្លេចបញ្ចូលបន្លែតាំងអោទៅក្នុងរបបអាហាររបស់អ្នក ដើម្បីទទួលបានការការពារសុខភាពដ៏ពេញលេញនេះ!
(ប្រភព៖ បរទេស)