ទឹកទំពាំងបាយជូរ មិនត្រឹមតែជាភេសជ្ជៈដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់នោះទេ ថែមទាំងផ្តល់អត្ថប្រយោជន៍ពិសេសដល់សុខភាពដែលទាក់ទងនឹងការគ្រប់គ្រងជាតិស្ករផងដែរ។
ទឹកទំពាំងបាយជូរជួយការពារជំងឺទឹកនោមផ្អែមយ៉ាងណា?
ការទទួលទានទឹកទំពាំងបាយជូរក្នុងកម្រិតសមស្រប អាចដើរតួជាយន្តការការពារសំខាន់ប្រឆាំងនឹងជំងឺទឹកនោមផ្អែមប្រភេទ ២៖
- ជំនួយសុខភាពលំពែង៖ វាជួយឲ្យ លំពែង ដំណើរការបានល្អ និងមានសុខភាពល្អ។ លំពែងគឺជាសរីរាង្គដែលផលិតអ័រម៉ូនអាំងស៊ុយលីន។
- កាត់បន្ថយភាពស៊ាំអាំងស៊ុយលីន៖ ទឹកទំពាំងបាយជូរជួយកាត់បន្ថយបញ្ហាប្រឈម ភាពស៊ាំអាំងស៊ុយលីន ដែលជាមូលហេតុចម្បងបង្កឲ្យកើតជំងឺទឹកនោមផ្អែមប្រភេទ ២។ នៅពេលរាងកាយមិនសូវមានភាពស៊ាំនឹងអាំងស៊ុយលីន វាអាចប្រើប្រាស់ជាតិស្ករបានកាន់តែមានប្រសិទ្ធភាព។
ចំណាំ៖ ទោះបីជាមានអត្ថប្រយោជន៍នេះក៏ដោយ គួរជ្រើសរើសទឹកទំពាំងបាយជូរសុទ្ធដែលគ្មានជាតិស្ករបន្ថែម ហើយញ៉ាំក្នុងបរិមាណល្មមប៉ុណ្ណោះ។
(ប្រភព៖ បរទេស)