រមៀត មិនមែនគ្រាន់តែជាគ្រឿងទេសផ្តល់ពណ៌លឿងស្រស់ស្អាតនៅក្នុងផ្ទះបាយនោះទេ! វាជា ឱសថដ៏មានតម្លៃ ដែលត្រូវបានគេប្រើប្រាស់រាប់សតវត្សមកហើយ។ ជាពិសេសក្នុងទម្រង់ជា “តែរមៀត” ដែលងាយស្រួលពិសា វាក្លាយជាភេសជ្ជៈដ៏អស្ចារ្យសម្រាប់សុខភាពថ្លើមរបស់អ្នក។
តើអ្វីជាអាថ៌កំបាំងនៅពីក្រោយថាមពលរបស់រមៀត? នោះគឺសារធាតុសកម្មសំខាន់ឈ្មោះថា Curcumin ដែលមានប្រសិទ្ធភាពខ្ពស់ក្នុងការប្រឆាំងនឹងការរលាក និងប្រឆាំងនឹងរ៉ាឌីកាល់សេរី។
តួនាទី Curcumin ក្នុងតែរមៀតចំពោះសុខភាពថ្លើម
តែរមៀតដើរតួនាទីសំខាន់ជាច្រើនក្នុងការថែរក្សា និងស្តារថ្លើមឡើងវិញ ដែលធ្វើឲ្យថ្លើមរបស់អ្នកអាចបំពេញមុខងារបន្សាបជាតិពុលបានកាន់តែល្អ៖
១. ការពារ និងកាត់បន្ថយការខូចខាតកោសិកាថ្លើម
- ការពារកោសិកា: សារជាតិ Curcumin ការពារកោសិកាថ្លើមរបស់អ្នកពីការវាយប្រហាររបស់ ជាតិពុល ផ្សេងៗ និងកាត់បន្ថយភាពតានតឹងអុកស៊ីតកម្ម។
- ប្រឆាំងការរលាក: ជួយកាត់បន្ថយ ការរលាករ៉ាំរ៉ៃ នៅក្នុងថ្លើម ដែលជាមូលហេតុចម្បងមួយនៃការវិវត្តទៅជាជំងឺក្រិនថ្លើម ឬខ្លាញ់រុំថ្លើម។
២. ជំរុញការផលិតទឹកប្រមាត់ និងបណ្តេញកាកសំណល់
- ជួយបន្សាបជាតិពុល: តែរមៀតជួយ ជំរុញឲ្យរាងកាយផលិតទឹកប្រមាត់ កាន់តែច្រើន។ ទឹកប្រមាត់មានតួនាទីជួយរំលាយជាតិខ្លាញ់ និងជាមធ្យោបាយដ៏សំខាន់មួយសម្រាប់ថ្លើមកម្ចាត់ កាកសំណល់ និងជាតិពុលចេញពីរាងកាយតាមរយៈលាមក។
៣. ពន្លឿនការស្តារកោសិកាដែលខូច
- តែរមៀតក៏ជួយ ពន្លឿនការស្តារ កោសិកាថ្លើមដែលខ្សោយ ឬខូចខាតឲ្យដំណើរការល្អប្រសើរឡើងវិញផងដែរ។ នេះជួយរក្សាមុខងារថ្លើមឲ្យមានស្ថិរភាពរយៈពេលវែង និងអាចជួយ ការពារជំងឺថ្លើម នៅថ្ងៃអនាគត។
💡 គន្លឹះសម្ងាត់៖ របៀបផឹកដើម្បីទទួលបានអត្ថប្រយោជន៍ពេញលេញ
សារជាតិ Curcumin ត្រូវបានរាងកាយស្រូបយកមិនសូវបានល្អ។ ដើម្បីបង្កើនប្រសិទ្ធភាពនៃតែរមៀត អ្នកត្រូវតែបន្ថែមគ្រឿងផ្សំសំខាន់មួយទៀត៖
**ការផឹកតែរមៀតជាទៀងទាត់ជាមួយ *ម្រេចខ្មៅ* អាចជួយកែលម្អការស្រូបយកសារធាតុ Curcumin ចូលទៅក្នុងចរន្តឈាមរបស់អ្នកបានយ៉ាងច្រើន។**
សម្រាប់អ្នកដែលកំពុងស្វែងរកភេសជ្ជៈធម្មជាតិដើម្បីជួយដល់សុខភាពថ្លើម កែលម្អមុខងាររំលាយអាហារ និងការពារសុខភាពរយៈពេលវែង នោះ តែរមៀតគឺជាជម្រើសដ៏ល្អឥតខ្ចោះ។
តើអ្នកនឹងចាប់ផ្តើមបន្ថែមតែរមៀតទៅក្នុងទម្លាប់ប្រចាំថ្ងៃរបស់អ្នកនៅពេលណា?
(ប្រភព៖ បរទេស)