តើអ្នកធ្លាប់មានអារម្មណ៍ថាអាហារដែលអ្នកបានញ៉ាំនៅពេលថ្ងៃត្រង់នៅតែពិបាករំលាយនៅពេលរសៀលដែរឬទេ? ការផឹកតែនៅពេលវេលាដ៏ត្រឹមត្រូវអាចជាគន្លឹះជួយដល់បញ្ហានេះ។
វាត្រូវបានណែនាំឱ្យអ្នកផឹកតែ ២-៣ ម៉ោងបន្ទាប់ពីទទួលទានអាហាររួច។ ហេតុផលគឺនៅពេលនោះ ការរំលាយអាហារបានដំណើរការមួយចំណែកធំហើយ ហើយការផឹកតែនឹងជួយជំរុញឱ្យរាងកាយបញ្ចេញ អាស៊ីតក្រពះ បន្ថែមទៀតដើម្បីជួយបំបែក និងរំលាយសារធាតុចិញ្ចឹមសំខាន់ៗ ជាពិសេស វីតាមីន ឱ្យកាន់តែមានប្រសិទ្ធភាព។
ចំណុចដែលត្រូវដឹងមុនពេលជ្រើសរើសប្រភេទតែ
- សម្រាប់អ្នកមានសុខភាពល្អ: អ្នកអាចជ្រើសរើសផឹក តែខ្លាំង (Strong Tea) ដើម្បីទទួលបានប្រសិទ្ធភាពជំរុញការរំលាយអាហារខ្ពស់បំផុត។
- សម្រាប់អ្នកមានបញ្ហាក្រពះ: ប្រសិនបើអ្នកមាន ជំងឺរលាកក្រពះ ឬជាអ្នកដែលចូលចិត្តផឹកតែជំនួសទឹកធម្មតា អ្នកគួរតែជ្រើសរើសផឹក តែស្រាលៗ (Light Tea) វិញ។ តែខ្លាំងពេកអាចជំរុញឱ្យក្រពះបញ្ចេញជាតិអាស៊ីតច្រើនលើសលប់ ដែលអាចធ្វើឱ្យក្រពះរបស់អ្នករលាក ឬឈឺចាប់កាន់តែខ្លាំង។
ការកំណត់ពេលវេលាផឹកតែដ៏ត្រឹមត្រូវនេះ អាចជួយកែលម្អការរំលាយអាហាររបស់អ្នក និងធ្វើឱ្យសុខភាពក្រពះពោះវៀនរបស់អ្នកកាន់តែល្អប្រសើរ។ សូមសាកល្បងអនុវត្តចាប់ពីពេលនេះតទៅ!