ខាងក្រោមនេះជាបញ្ជីបន្លែស្រស់ចំនួន ១០ ប្រភេទ ដែលត្រូវបានរកឃើញថាមានកម្រិតថ្នាំសម្លាប់សត្វល្អិតខ្ពស់ នៅពេលដាក់លក់លើទីផ្សារ៖
- ស្ពៃក្តោបចិន
- ស្ពៃក្តោប
- ខាត់ណា
* សណ្តែកកួរ - តាសក់
- ត្រប់
- ជីរនាងវង
- ននោង
- ជីអង្កាម
ចំណុចសម្គាល់
ដើម្បីកាត់បន្ថយការប៉ះពាល់នឹងសារធាតុគីមីទាំងនេះ អ្នកគួរតែលាងសម្អាតបន្លែឱ្យបានស្អាតល្អមុនពេលយកទៅចម្អិន។ វិធីសាស្ត្រល្អបំផុតគឺការត្រាំបន្លែក្នុងទឹកអំបិល ឬទឹកសូដាប៊ីកាបូណាត (baking soda) រយៈពេលប្រហែល ១៥ នាទី រួចលាងជម្រះជាមួយទឹកស្អាតច្រើនដង៕