តើអ្នកធ្លាប់គិតទេថា រសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់នៃក្ដាមងាវ មឹកត្រាំ ឬបង្គាត្រាំទឹកត្រី អាចលាក់ទុកនូវគ្រោះថ្នាក់ដ៏គួរឲ្យខ្លាចសម្រាប់សុខភាពរបស់អ្នក? ស្រស់ៗ ឆ្ងាញ់ៗ ពិតជាទាក់ទាញមែន! តែនៅពីក្រោយភាពស្រស់នោះ អាចមានបាក់តេរី វីរុស ប៉ារ៉ាស៊ីត និងជាតិពុលរាប់មិនអស់ ដែលរង់ចាំតែចូលទៅបំផ្លាញរាងកាយរបស់អ្នក។
គ្រោះថ្នាក់ធំៗ ដែលគ្រឿងសមុទ្រឆៅអាចបង្កដូចជា៖
-ពុលអាហារធ្ងន់ធ្ងរ
-ជំងឺប៉ារ៉ាស៊ីត
-រលាកថ្លើមប្រភេទ A
-ប្រតិកម្មអាលែហ្ស៊ី និងជាតិពុល