តើអ្នកធ្លាប់ជាប់ចិត្តនឹងក្លិនឈ្ងុយនៃសាច់អាំងដែលហុយផ្សែងអណ្ដែតៗ រសជាតិ juicy នៃសាច់ក្រហមលាយជាមួយនឹងទឹកជ្រលក់ដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់មែនទេ? បើដូច្នេះ អ្នកប្រហែលជា Fan ដ៏ស្មោះត្រង់របស់សាច់អាំងហើយ! តែតើអ្នកដឹងទេថា នៅពីក្រោយរសជាតិដ៏អស្ចារ្យនោះ សាច់អាំងអាចជា «ឃាតករលាក់មុខ» ដែលកំពុងបំផ្លាញសុខភាពរបស់អ្នកបន្តិចម្ដងៗដោយមិនដឹងខ្លួន?
ការញ៉ាំសាច់អាំងញឹកញាប់ ឬបរិមាណច្រើនលើសលប់ អាចនាំមកនូវហានិភ័យសុខភាពធ្ងន់ធ្ងរដែលអ្នកនឹកស្មានមិនដល់។
គ្រោះថ្នាក់ទាំងនោះរួមមាន៖
-កត្តាបង្កមហារីកដ៏ធ្ងន់ធ្ងរ!
-ជំងឺបេះដូង និងសរសៃឈាម
-ជំងឺទឹកនោមផ្អែមប្រភេទ ២
-បញ្ហាតម្រងនោម និងការរំលាយអាហារ
ជារួម ការញ៉ាំសាច់អាំងម្តងម្កាលមិនមែនជារឿងអាក្រក់នោះទេ ប៉ុន្តែការយល់ដឹងពីគ្រោះថ្នាក់ និងការប្រុងប្រយ័ត្នក្នុងការរៀបចំ គឺជាគន្លឹះសំខាន់ដើម្បីរក្សាសុខភាពល្អ។ សូមចងចាំថា តុល្យភាពក្នុងការបរិភោគ គឺជាផ្លូវទៅកាន់សុខភាពល្អបរិបូរណ៍!