តើអ្នកនៅចាំរសជាតិតាប៉ែដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ជូរអែមត្រជាក់ចិត្តកាលពីកុមារភាពទេ? អាហារប្រពៃណីខ្មែរមួយនេះ មិនត្រឹមតែជាបង្អែមដ៏ពេញនិយមប៉ុណ្ណោះទេ តែវាគឺជា ឃ្លាំងផ្ទុកអត្ថប្រយោជន៍សុខភាពដ៏មហាសាល ដែលដូនតាខ្មែរយើងបានបន្សល់ទុក! ផលិតពីបាយដំណើបដែលបណ្ដុះមេដំបែ តាប៉ែគឺជាអាហារ ពោរពេញដោយបាក់តេរីល្អៗ និងសារធាតុចិញ្ចឹមដ៏មានតម្លៃ។
តើអ្វីធ្វើឲ្យតាប៉ែពិសេសម្ល៉េះ?
-ពោះវៀនរឹងមាំ
-ប្រព័ន្ធការពាររាងកាយខ្លាំងក្លា!
-បង្កើនថាមពលភ្លាមៗដោយធម្មជាតិ!
-បំបាត់ស្ត្រេស ឲ្យអារម្មណ៍ស្រស់ស្រាយ!
-ប្រភពវីតាមីន B ដ៏សំខាន់!
គន្លឹះញ៉ាំតាប៉ែឲ្យមានសុវត្ថិភាព៖
-បរិមាណល្មម
-អនាម័យជាចម្បង