មនុស្សយើងភាគច្រើនគឺមិនអាចចាប់ផ្តើមថ្ងៃថ្មីដោយមិនមានការញ៉ាំកាហ្វេមួយពែងឡើយ។ ជាតិកាហ្វេអ៊ីនដែលមានក្នុងកាហ្វេ មិនមានគ្រោះថ្នាក់អ្វីដល់មនុស្សយើងឡើយបើសិនជាមិនញ៉ាំច្រើនជាង ៤០០មីលីក្រាមក្នុងមួយថ្ងៃ។ ត្រឹមកាហ្វេ ២៣៦.៥មីលីលីត្រ មានជាតិកាហ្វេអ៊ីនពី ៩៥ ទៅ ២០០មីលីក្រាម ខណៈពេលដែលភេសជ្ជៈប៉ូវកម្លាំង ៣៥៥មីលីលីត្រមានជាតិកាហ្វេអ៊ីន ៧០ ទៅ ១០០មីលីក្រាម។ (អាន:ស្បែកកូនរបស់អ្នកនឹងស្អាតហើយមិនរមាស់បើធ្វើតាមវិធីនេះ តើកូនស្រីរបស់អ្នកចេះតែរមាស់ស្បែកមែនទេ?)
បើសិនជាអ្នកមានផ្ទៃពោះ កំពុងតែបំបៅដោះកូន ឬមានជំងឺជាច្រើនដូចជា ការថប់អារម្មណ៍ ដំបៅ ឬបេះដូងលោតខុសចង្វាក់ អ្នកប្រហែលជាគួរតែកាត់បន្ថយ ឬចៀសវាងការញ៉ាំកាហ្វេអ៊ីនហើយ។ ខាងក្រោមនេះគឺជារបៀបដែលជាតិកាហ្វេអ៊ីនធ្វើការក្នុងខ្លួនមនុស្សយើង៖
- វានឹងទៅភ្ញោចដល់ប្រព័ន្ធសរសៃប្រសាទកណ្តាល ដែលអាចធ្វើឲ្យអ្នកមានអារម្មណ៍មិនងងុយគេង និងបង្កើនថាមពលក្នុងខ្លួន
- វាមានលក្ខណៈជួយបញ្ចុះទឹកនោម ដែលអាចជួយឲ្យរាងកាយអាចបញ្ចេញជាតិអំបិល និងទឹកពីក្នុងខ្លួនដែលលើស ហើយក៏ធ្វើឲ្យនោមច្រើនដែរ
- វាជួយបង្កើនការបញ្ចេញអាស៊ីតក្នុងក្រពះ ដែលអាចធ្វើឲ្យឈឺក្រពះ ឬក្រហាយដើមទ្រូងបាន(អាន:ថ្នាំងងុយគេង ពេលអ្នកគួរប្រើ)
- វាប្រហែលជារំខានដល់ការបឺតស្រូបជាតិកាលស្យូមក្នុងពោះវៀន
- ធ្វើឲ្យសម្ពាធឈាមឡើងខ្ពស់៕