ដើម្បី​ដឹង​ថា ផ្លែ​ឈើ​អ្វី​ដែល​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​គួរ​ញ៉ាំ ផ្លែ​ឈើ​អ្វី​ដែល​គួរ​ជៀសវាង អ្នក​អាច​យោង​ទៅ​លើ​ព័ត៌មាន ដែល​យើង​ផ្តល់​ជូន​នៅ​ក្នុង​អត្ថបទ​ខាងក្រោម​នេះ​!

ចេកទុំ

ចេកទុំ​គឺជា​ផ្លែ​ឈើ​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​។ ទោះ​យ៉ាងណា​ក្នុង​រយៈពេល ៣ ខែ​ដំបូង ការ​ទទួលទាន​ចេកទុំ​ជា​រៀងរាល់ថ្ងៃ បន្ទាប់​ពី​អាហារ​ពេល ជួយ​កំណត់​ភាព​មិន​ស្រួល​ដែល​បណ្តាល​មក​ពី​ការ​ចាញ់កូន​។ ក្រៅពី​នេះ មាតិកា​ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម​ខ្ពស់​ពី​ចេក​ក៏​នឹង​ជួយ​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​ការពារ និង​កាត់​បន្ថយ​ការ​ហើម និង​រមួលក្រពើ​ក្នុង​ខែ​ដំបូង​។

ស្វាយ​ទុំ

ផ្លែស្វាយ​មិន​ត្រឹមតែ​ឆ្ងាញ់​ទេ ថែម​ទាំង​មាន​សមត្ថភាព​ជួយ​ទ្រទ្រង់​ដល់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ​ឱ្យ​ដំណើរការ​ល្អ​ជាង​មុន​។ ផ្លែស្វាយ​មាន​ផ្ទុក​នូវ​វីតាមីន A និង​វីតាមីន C ដែល​មាន​អត្ថប្រយោជន៍​យ៉ាង​ខ្លាំង​ចំពោះ​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​។ ទោះ​យ៉ាងណា​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​មិន​គួរ​ទទួលទាន​ផ្លែស្វាយ​លើស​ពី ១ ផ្លែ​ក្នុង​មួយ​ថ្ងៃ​ឡើយ ព្រោះ​វា​អាច​បង្ក​ឱ្យ​ឡើង​កំ​ដៅ និង​កើត​មុន​។

ផ្លែ​ឃី​វី

ផ្លែ​ឃី​វី​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​ជាតិ​ទឹក​សំបូរ​ទៅ​ដោយ​វីតាមីន A, C, E, វីតាមីន B, អាស៊ីត​ហ្វូ​លិ​ក ដើម្បី​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ពិការ​ភាព​ពី​កំណើត​។ លើស​ពី​នេះ ផ្លែ​ឃី​វី​ក៏​មាន​សារធាតុ​រ៉ែ ដូច​ជា​ស័ង្កសី ដែក ទង់ដែង ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម ម៉ា​ញ៉េ​ស្យូ​ម ជា​ពិសេស​គី​វី​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​ជាតិ​កាល់ស្យូម ជួយ​ឱ្យ​ទារក​លូតលាស់​បាន​ខ្ពស់ និង​មាន​សុខភាព​ល្អ​។

លើស​ពី​នេះ​នៅ​ពេល​ម្តាយ​មាន​ផ្ទៃពោះ​ញ៉ាំ​ឃី​វី​ច្រើន វា​ថែម​ទាំង​បន្ថែម​ជាតិ​សរសៃ​ច្រើន ដែល​ល្អ​សម្រាប់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ការពារ និង​ការពារ​ការ​ទល់លាមក​ចំពោះ​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​។

ផ្លែ​ត្របែក

ផ្លែ​ត្របែក មិន​ត្រឹមតែ​សំបូរ​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ថែម​ទាំង​សំបូរ​ទៅ​ដោយ​វីតាមីន A, C, E, ជាតិ​សរសៃ និង​សារធាតុ​រ៉ែ​ផ្សេង​ៗ​ទៀត ដូច​ជា​ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម​។ អំឡុង​ពេល​មាន​ផ្ទៃពោះ អ្នក​ម្តាយ​អាច​ញ៉ាំ​ផ្លែ​ត្របែក ឬ​ផឹកទឹក​ផ្លែ​ត្របែក ដើម្បី​បន្ថែម​វីតាមីន C ដល់​រាង​កាយ ដើម្បី​ជួយ​ប្រយុទ្ធ​ប្រឆាំង​នឹង​ការ​ឆ្លង​មេរោគ​។ ជាតិ​សរសៃ​នៅ​ក្នុង​ផ្លែ​ត្របែក គឺ​ល្អ​សម្រាប់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ​។ កាល់ស្យូម​នៅ​ក្នុង​ផ្លែ​ត្របែក គឺ​ល្អ​សម្រាប់​ឆ្អឹង និង​ធ្មេញ​របស់​ទារក​។ ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​ទទួលទាន​ផ្លែ​ត្របែក​អាច​ជួយ​ទារក​បំបាត់​បញ្ហា​ឆ្អឹង និង​សន្លាក់ និង​តឿ​នា​ពេល​អនាគត​។

ប្លូ​បឺ​រី

ប្លូ​បឺ​រី​ផ្ទុក​បរិមាណ​អាស៊ីត​អូ​មេ​ហ្គា ៣ និង​សារធាតុ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​យ៉ាងច្រើន​។ ទាំងនេះ គឺជា​សារធាតុចិញ្ចឹម​ដែល​ធ្វើការ​បាន​យ៉ាង​ល្អ​សម្រាប់​ការ​លូតលាស់​ខួរក្បាល​ទារក​ក្នុង​ផ្ទៃ បង្កើន​ការ​ចង​ចាំ​របស់​ម្តាយ​។ ប្ល៊ូ​បឺ​រី ក៏​ផ្តល់​នូវ​ប្រភព​សម្បូរ​វីតាមីន C ដែល​ជួយ​បង្កើន​ប្រព័ន្ធ​ការពារ​រាង​កាយ និង​ការពារ​ការ​ឆ្លង​មេរោគ​មួយ​ចំនួន​ចំពោះ​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​។

ទោះជា​យ៉ាងណា ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​មិន​គួរ​ញ៉ាំ​ផ្លែ​ប្លូ​ប៊ឺ​រី​ច្រើន​ជាង ១០០ ក្រាម​ក្នុង​មួយ​ថ្ងៃ​ឡើយ ដើម្បី​ចៀសវាង​ការ​ទល់លាមក​។

ផ្លែក្រូច

ផ្លែក្រូច គឺជា​ផ្លែ​ឈើ​សម្បូរ​វីតាមីន ជា​ពិសេស​វីតាមីន C ដែល​ជួយ​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​។ ក្រៅពី​នេះ ផ្លែក្រូច​ក៏​ជា​ប្រភព​កាល់ស្យូម ដ៏​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​សម្រាប់​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​។ អំឡុង​ពេល​មាន​ផ្ទៃពោះ ការ​ប្រើ​ផ្លែក្រូច​ក៏​អាច​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​អាកា​រៈ​ចាញ់កូន​បាន​ដែរ​៕

ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855
អត្ថបទទាក់ទង