មនុស្សមួយចំនួនបានមើលរំលង អាហារដ៏មានប្រយោជន៍ ដល់សុខភាព មួយនេះ គឺពងមាន់ ឬ ពងទា។ ស៊ុតគឺជាអាហារមួយប្រភេទដែលផ្ទុកទៅដោយសារធាតុចិញ្ចឹមដ៏កម្រ មួយចំនួន ដែលពិបាកនឹង រកណាស់ ក្នុងរបបអាហារ នាសម័យ ទំនើបនេះ។ ដូច្នេះថ្ងៃនេះយើងនឹងលើកយកអត្ថប្រយោជន៍ដែលទទួលបានពីការបរិភោគស៊ុត។

ស៊ុត​ជា​ប្រភេទ​អាហារ​ងាយ​រក​បំផុត តែ​មាន​សារធាតុចិញ្ចឹម​ច្រើន​បំផុត​។ តែ​អ្នកខ្លះ​ប្រហែលជា​យល់​ច្រ​លំ​ជាមួយ​គេ​និយាយ​ថា ញ៉ាំ​ពង​ទា​ច្រើន អាច​បណ្តាល​ឲ្យ​រាង​កាយ​មាន​ជាតិ​កូ​លេ​ស្តេ​រ៉ុល​ខ្ពស់ តែ​តាម​ពី​ជាតិ​កូ​លេស​ស្តេ​រ៉ុល មិនមែន​បាន​មក​ពី​ស៊ុត​នោះ​ទេ​។ សារ​ប្រយោជន៍​ទាំង ១០ យ៉ាង​ដែល​បាន​មក​ពី​ស៊ុត គ្រប់​គ្នា​ដឹង​ហើយ​ច្បាស់​ជា​ភ្ញាក់ផ្អើល​។ អ៊ីចឹង​ហើយ ទើប​យើង​គួរតែ​ញ៉ាំ​ឲ្យ​បាន​រាល់ថ្ងៃ​៖

១. ស៊ុតមាន​សារធាតុចិញ្ចឹម​សំខាន់​ៗ​ណាស់
២. ជាតិ​កូ​លេស​ស្តេ​រ៉ុល​ក្នុង​ស៊ុត មិន​បង្កើន​ជាតិ​កូ​លេ​ស្តេ​រ៉ុល​ក្នុង​ឈាម​មនុស្ស​ទេ
៣. បង្កើន​ខ្លាញ់​ល្អ​ឲ្យ​រាង​កាយ
៤. ស៊ុត​សម្បូរ​ជាតិ choline ដើម្បី​ការពារ​ជំងឺ​វង្វេង
៥. កាត់​បន្ថយ​ហានិភ័យ​ជំងឺ​សរសៃឈាម​បេះដូង
៦. ល្អ​សម្រាប់​សុខភាព​ភ្នែក
៧. ស៊ុតមាន​អូ​មេ​ហ្គា ៣ ដើម្បី​កាត់​បន្ថយ​ជាតិ Triglycerides
៨. សម្បូរ​ដោយ​ជាតិ​ប្រូតេអ៊ីន
៩. ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺ​ដាច់​សរសៃឈាម​ខួរក្បាល
១០. ស៊ុត​ជួយ​សម្រក​គីឡូ​។

ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855
អត្ថបទទាក់ទង