​ផ្កា​ខាត់ណា គឺជា​ប្រភព​ដ៏​ល្អ​មួយ​នៃ​ជាតិ​សរសៃ​ដែល​ជំនួយ​ដល់​ការរំលាយ​អាហារ និង​បញ្ចេញ​ជាតិពុល​ពី​ក្នុង​ខ្លួន​។

វត្តមាន​របស់​សារធាតុ Glucosinolate, Glucoraphanin និង Sulforaphane ក្នុង​ផ្កា​ខាត់ណា​អាចជួយ​ការពារ​ភ្នាស​ក្រពះ និង​ទប់ស្កាត់​ការលូតលាស់​របស់​បាក់តេរី​បង្ក​ជំងឺ​រលាក​ក្រពះ (Helicobacter Pylori) បាន​។ ក្រៅពីនេះ សារធាតុ Isothiocyanates ក្នុង​ផ្កា​ខាត់ណា​នឹង​ជួយ​បង្ការ​ការប្រឈមមុខ​នៃ​បញ្ហា​ក្នុង​ពោះ​ជាច្រើន​ទៀត​បាន​ដូចជា ដំបៅ​ក្រពះ និង​មហារីក​ពោះវៀន​ធំ​៕

ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855
អត្ថបទទាក់ទង