Join with Health.com.kh on Telegram

​រ​មៀត និង​ខ្ញី​
​បើសិន​ជា​អ្នក ចង់​បង្កើនល្បឿន​នៃ​ការផលិត​ឆ្អឹងខ្ចី​មែន​នោះ អ្នក​អាច​ជ្រើសរើស​រមៀត ឬ​ខ្ញី ដែល​មាន​ក្នុង​ផ្ទះបាយ​អ្នក​បាន ព្រោះ​របស់​ទាំងពីរ​នេះ មិន​ត្រឹមតែ​មាន​សមាសធាតុ​ប្រឆាំង​នឹង​រលាក​ទេ តែ​ក៏​ជួយ​ការពារ​ឆ្អឹង​ខ្ចី ពី​ការខូចខាត​បន្តទៀត និង​បំបាត់​ការឈឺចាប់​ដែរ​។

​គ្រាប់  Pecans អាល់​ម៉ុន និង​គ្រាប់​ផ្លែឈើ​ផ្សេងៗ​ទៀត​
​វា​ពិតជា​គំនិតល្អ​មែន ដែល​អ្នក​ញ៉ាំ​គ្រាប់​ផ្លែឈើ​ទាំងនេះ ដើម្បី​ពន្លឿន​ការជួសជុល​ឆ្អឹងខ្ចី ដែល​ខូចខាត​បាន​។ មាន​ហេតុផល​ពីរ​យ៉ាង ដែល​គ្រាប់​ផ្លែ​ឈើ​ទាំង​នេះ ល្អ​ចំពោះ​សន្លាក់​។ ទី ១ វា​ផ្ទុក​ទៅ​ដោយ​ខ្លាញ់​អាស៊ីត​អូ​មេហ្គា​បី ដែល​ជួយ​បង្ការ​ការ​រលាក​។ ទី ២ គ្រាប់​ផ្លែឈើ​បែបនេះ ផ្ទុក​សារធាតុ​ម៉ង់​ហ្គា​ណែ​ស សម្រាប់​ជំនួយ​ដល់ Glucosamine ដែល​ជា​សារធាតុ​ដ៏​សំខាន់ ក្នុង​ការបង្កើត​ឆ្អឹងខ្ចី ឲ្យបាន​លឿន​។

​ប្រេង​អូ​លីវ​
​អាហារ​ទាំងនេះ មាន​របស់​ដែល​គួរឲ្យ​ចាប់អារម្មណ៍​មួយ ឈ្មោះថា ខ្លាញ់​អាស៊ីត​អូ​មេហ្គា​បី ដែល​អាច​កាត់បន្ថយ​ការ​រលាក ហើយ​ប្រេង​អូ​លីវ​របស់​វា ក៏​អាច​ពន្លឿន​ដល់​ការជួសជុល និង​បង្កើត​ឆ្អឹងខ្ចី​ដែរ​។ ការ​ញ៉ាំ​ប្រេង​អូ​លីវ​ធម្មតា ១ ទៅ ២ ស្លាបព្រា​បាយ​រាល់ថ្ងៃ ពិតជា​ល្អ ចំពោះ​សុខភាព​សន្លាក់ និង​ប្រព័ន្ធ​បេះដូង​សរសៃឈាម​។

​ប្រេង​ដូង​
​ក្រៅ​ពី​ប្រេង​អូ​លីវ មាន​ប្រេង​មួយ​ប្រភេទ​ទៀត ដែល​អាច​ជួយ​បង្កើន និង​ជួសជុល​ឆ្អឹងខ្ចី​បានដែរ នោះ​គឺ​ប្រេង​ដូង​។ អ្វី​ដែល​ល្អ​ចំពោះ​ប្រេងដូង​នោះ​គឺថា អ្នក​ក៏​អាច​ម៉ាស្សា​ប្រេង​នេះ លើ​សន្លាក់​ដែល​ហើម ដើម្បី​បំបាត់​ការឈឺចាប់ ហើម និង​ការ​គាំង​សន្លាក់​ជាដើម​។ មុន​ពេល​ប្រើ​ប្រេង​ដូង យក​ល្អ គួរតែ​កម្តៅ​វាឲ្យ​ក្តៅពី​របី​នា​ទីសិន​៕

ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855
អត្ថបទទាក់ទង