​អាស៊ីត​ខ្លាញ់​អូ​មេហ្គា ៣ មាន​សារៈសំខាន់​ចំពោះ​សុខភាព ជាពិសេស​អំឡុង​ពេល​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ ពីព្រោះ វា​ជួយ​ដល់​សុខភាព​ខួរក្បាល និង​ការមើលឃើញ​របស់​ទារ​ក​។​


​អំឡុង​ពេល​មាន​ផ្ទៃពោះ ស្ត្រី​ជា​ម្តាយ​គួរតែ ៖

  • ​ទទួលទាន​ត្រី​ដែល​មាន​ជាតិ​ខ្លាញ់​អូ​មេហ្គា ៣ អោយបាន ៣៤០ ក្រាម​ក្នុង​មួយ​សប្តាហ៍​
  • ​ជ្រើសរើស​អាហារ​សមុទ្រ​ដែល​មាន​ជាតិ​បារត​ទាប​
  • ​ជៀសវាង​ត្រី​ដែល​មាន​ជាតិ​បារត​ខ្ពស់​
  • ​បរិភោគ​អាហារ​ដែល​សំបូរ​ទៅដោយ DHA៕
ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855
អត្ថបទទាក់ទង