ទឹក​ផ្លែ​ត្របែក​ខ្ចី គឺជា​ភេសជ្ជៈ​ដ៏​មាន​ប្រយោជន៍​បំផុត​ក្នុង​ការ​បំបាត់​អាកា​រៈ​ក្អក និង​ផ្តាសាយ តាម​រយៈ​ការ​កាត់​បន្ថយ​សំបោរ បំបាត់​ការ​បង្ក​រោគ​នៅ​ផ្លូវដង្ហើម បំពង់ក និង​សួត ព្រមទាំង​ទប់ស្កាត់​សកម្មភាព​មេរោគ​។ ផ្លែ​ត្របែក​មាន​វីតាមីន C និង​ជាតិ​ដែក​ខ្ពស់​បំផុត ដើម្បី​ប្រយុទ្ធ​ប្រឆាំង​ជំងឺ​ផ្តាសាយ និង​ការ​បង្ក​រោគ​ដោយ​វីរុស​។

ប៉ុន្តែ ចំពោះ​អ្នក​ដែល​ឧស្សាហ៍​ក្អក និង​ផ្តាសាយ​គួរតែ​ចៀសវាង​ការ​ទទួលទាន​ត្របែក​ទុំ ព្រោះ​វា​អាច​ធ្វើ​អោយ​អាកា​រៈ​របស់​អ្នក​កាន់តែ​ធ្ងន់ធ្ងរ​។ អ្នក​គួរតែ​ចៀសវាង​ការ​ទទួលទាន​ទឹក​ភ្លាម​ៗ​ផង​ដែរ ក្រោយ​ពី​ញ៉ាំ​ផ្លែ​ត្របែក​រួច ព្រោះ​វា​អាច​ធ្វើ​អោយ​ឈឺបំពង់ក​៕

ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855
អត្ថបទទាក់ទង