​ក្រូចថ្លុង​គឺជា​សមាជិក​មួយ​នៃ​ត្រកូល​ផ្លែឈើ​រស់ជាតិ​ជូ ដែល​មាន​អត្ថប្រយោជន៍​ដ៏​គួរអោយ​ភ្ញាក់ផ្អើ​មួយ​ចំនួន​សម្រា​ប់​អ្នក​ទទួល​ទាន​វា​។ អត្ថប្រយោជន៍​ដល់​សុខភាព​ដែល​គួរអោយ​ចាប់អារម្មណ៍​ទាំងនេះ​មាន​ដូចជា បង្កើន​មុខងារ​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​, ពង្រឹង​ដល់​ការរំលាយ​អាហារ​, កាត់បន្ថយ​សញ្ញា​នៃ​ការ​ឆាប់​ចាស់​, បង្ការ​ជំងឺមហារីក​, ការពារ​សុខភាព​បេះដូង​, ជំនួយ​ដល់​ការ​សម្រក​ទម្ងន់ និង​បង្កើន​សុខភាព​មាត់​ធ្មេញ​ផង​ដែរ​។​

​ក្នុង​ផ្លែ​ក្រូចថ្លុង​មួយ​ផ្លែៗ​ផ្ទុក​ទៅដោយ​វីតាមីន C ដែល​ត្រូវ​នឹង​តម្រូវការ​មនុស្ស​យ៉ាងហោចណាស់​ក៏ ៦០០​ភាគរយ​ដែរ​។ ប្រភព​ដ៏​សំខាន់​របស់​វីតាមីន C ឬ Ascorbic Acid មួយ​នេះ​ត្រូវបាន​គេ​ប្រើប្រាស់​សម្រាប់​បង្កើន​មុខងារ​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​ដ៏​លឿន​មួយ​ក្នុង​តំបន់​អាស៊ីអាគ្នេយ៍​។ វីតាមីន C ដើរតួ​ជា​សារធាតុ​អង់​ទី​អុកស៊ី​ដង់​មួយ​ប្រភេទ​សម្រាប់​ជួយ​បង្កើន​សកម្មភាព​កោសិការ​គ្រាប់​ឈាម និង​វាយប្រហា​ទៅលើ​រ៉ាឌីកាល​សេរី​ដែល​អាច​បំផ្លាញ​សារី​រាង្គ​ក្នុង​រាងកា​យបាន​។ វា​ជួយ​ប្រឆាំង​នឹង​ការបង្ក​រោគ​ដូចជា ផ្តាសាយ​, ក្អក​, ក្តៅខ្លួន និង​រោគ​ស​ញ្ញ​ធ្ងន់ធ្ងរ​ផ្សេង​ទៀត​នៃ​ការបង្ក​រោគ​ដោយ​វី​រ៉ុស និង​បាក់តេរី​៕

ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855
អត្ថបទទាក់ទង