វាជារឿងសំខាន់ក្នុងការបន្ថែមប៉ូតាស្យូមនៅក្នុងចំណីអាហារ។ ការស្រាវជ្រាវបានបង្ហាញថា អ្នកដែលញ៉ាំប៉ូតាស្យូមច្រើន មានការថយចុះសម្ពាធឈាម។ ប្រភពនៃជាតិប៉ូតាស្យូមរួមមានៈ
- ចេក
- ក្រូច
- ឪឡឹក
- ស្ពៃខ្មៅ

ស្របជាមួយនឹងការបន្ថយជាតិប្រៃនៅក្នុងអាហារ, ផែនការណ៍នៃការគ្រប់គ្រងការញ៉ាំអោយមានស្ថេរភាពដែលបានបន្ថយការញ៉ាំខ្លាញ់ដែលមានជាតិកូឡេស្តេរ៉ុល ត្រូវបានគេណែនាំ។ ការព្យាបាលដោយប្រែប្រួលរបៀបរស់នៅ ជារឿយៗក៏ត្រូវគេណែនាំផងដែរដើម្បីបន្ថយកម្រិតកូឡេស្តេរ៉ុលនៅក្នុងឈាម៕
ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855