​ប្រសិនបើ​អ្នក​ចាប់អារម្មណ៍​ក្នុង​ការបន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺមហារីក និង​ជំងឺ​បេះដូង​, សូម​សាកល្បង​ញ៉ាំ​ផ្លែឈើ​នេះ​ជា​រៀងរាល់ថ្ងៃ​។ ផ្លែ​ត្រសក់​ផ្សំ​ពី beta-carotene​។ មិនតែប៉ុណ្ណោះ​, វា​ផ្សំ​ពី​វីតាមីន C ប៉ូ​តា​ស្យូម និង​ជា​ផ្លែ​ឈើ​ដែល​ផ្តល់​កាឡូរី​ទាប​ផង​ដែរ​។​​ផ្លែ​ត្រសក់ស្រូវ​ក៏​ជា​ប្រភព​នៃ​ផ្លែឈើ​ដែល​ផ្សំ​ពី​ជាតិ​សរសៃ​ផងដែរ​។​


​អត្ថប្រយោជន៍ៈ

  អ្នក​ដែល​ញ៉ាំ​អាហារ​ដែល​សំបូរ​ទៅដោយ beta-carotene អាច​ត្រូវបាន​ការពារ​ប្រឆាំង​នឹង​ការវិវត្ត​នៃ​ទម្រង់​ផ្សេងៗ​នៃ​ជំងឺមហារីក ដែល​រួមមាន​ជំងឺមហារីក​សួត​, ក្រអូម​មាត់​, ពោះវៀន​ធំ​, សុដន់​, មាត់ស្បូន និង​ក្រពេញ​អូ​វែ​។​
  ​ដូច​ទៅ​នឹង​ថ្នាំ​អ្នក​ប្រឆាំង​នឹង​អុក​ស៊ី​កម្ម​ដ៏​មាន​ឥទ្ធិពល​, beta-carotene អាច​ការពារ​ប្រឆាំងនឹង​ជំងឺភ្នែកឡើងបាយ ដែល​អាច​ត្រូវ​បាន​បង្កឡើង​ដោយ​ការបង្កើតឡើង​នៃ​រ៉ាឌីកាល់​សេរី​ដែល​បង្អាក់​ការលូតលាស់​នៃ​កោសិកា​ធម្មតា​។​​វីតាមីន C នៅក្នុង​ផ្លែ​ត្រសក់ស្រូវ​ជួយ​ការពារ​ទម្រង់​នៃ​ជំងឺមហារីក​មួយចំនួន​។​​ដូច​ទៅ​នឹង​អ្នក​ប្រឆាំង​នឹង​អុកស៊ីតកម្ម​, ទាំង​វីតាមីន C និង beta-carotene ការពារ​ការធ្វើ​អុកស៊ីតកម្ម​នៃ​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ុល​អាក្រក់ LDL ដែល​អាច​ផ្តល់អោយ​មាន​ការរីកលូតលាស់​នៃ​បន្ទះ​ខ្លាញ់​នៅក្នុង​សរសៃឈាម​អា​រទែ​។ នេះ​អាច​បណ្តាលអោយ​មាន​ការ​គាំងបេះដូង និង​កើត​មាន​ជំងឺ​ដាច់​សរសៃឈាម​ខួរក្បាល​។​​អ្នកប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​ដូចជា beta-carotene និង​វីតាមីន C ក៏​ត្រូវបាន​គេ​ជឿ​ថា​ការពារ​ភាព​ចាស់​មុន​វ័យ​ផងដែរ​។​


  ​សមាសធាតុ​ផ្សំ​នៃ​ជាតិ​សរសៃ​នៅក្នុង​ផ្លែ​ត្រសក់ស្រូវ​ជួយ​រក្សា​ភាពទៀងទាត់​នៃ​ការបញ្ចេញចោល​លាមក និង​ការពារ​ជំងឺមហារីក​រន្ធ​គូថ​ផងដែរ​៕​

ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855
អត្ថបទទាក់ទង