ខាងក្រោមនេះ Health.com.khនឹងបង្ហាញអ្នកពីរបៀបក្នុងការលាងត្រីមិនឲ្យមានក្លិនឆ្អាប។ តើមានអ្វីខ្លះទៅ? (អាន:ថ្នាំងងុយគេង ពេលអ្នកគួរប្រើ)

ត្រី ដែលអ្នកទិញមកអាចជាប់ក្លិនឆ្អាបលើនោះ ដោយពិបាកលាងឲ្យបាត់ក្លិនទាំងនោះណាស់។ ដូចនេះ ក្រោយពេលដែលអ្នកទិញត្រីមកដល់ផ្ទះ អ្នកគួរតែដាក់ត្រីនោះត្រាំក្នុងទឹក ហើយដាក់ទឹកខ្មេះចំនួន២ស្លាបព្រាចូល ដោយត្រាំចំនួនមួយម៉ោង ទើបលាងដោយប្រើទឹកធម្មតា។ ការលាងសម្អាតបែបនេះ អាចធ្វើឲ្យបាត់ក្លិន ថែមទាំងអាចធ្វើឲ្យសាច់ត្រីនោះឆ្ងាញ់ទៀតផង។ ត្រីដែលអ្នកដាក់ក្លាសេក្នុងសីតុណ្ហភាពធម្មតា អ្នកអាចទុកបានពីមួយទៅពីរថ្ងៃ។ បើអ្នកដាក់ក្លាសេក្នុងកន្លែងកក អ្នកអាចទុកចំនួនពី៩០ដល់១៨០ថ្ងៃ៕ (អាន:ស្បែកកូនរបស់អ្នកនឹងស្អាតហើយមិនរមាស់បើធ្វើតាមវិធីនេះ តើកូនស្រីរបស់អ្នកចេះតែរមាស់ស្បែកមែនទេ?)