​ផ្លែឈើ​ក្រហម​ខាងក្រោម​សម្បូរ​ទៅដោយ​សារធាតុ​រ៉ែ វីតាមីន A, C, E… ល្អ​ណាស់​សម្រាប់​សុខភាព​។

​ផ្លែ​ស្ត្រ​បឺ​រី​

​យោងតាម​អ្នកជំនាញ​ផ្នែក​អាហារូបត្ថម្ភ សមាសភាព​នៃ​ផ្លែ​ស្ត្រ​បឺ​រី គឺជា​ប្រភព​សម្បូរ​ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម និង​ហ្វូ​ឡា​ត​។ លើសពីនេះ ផ្លែ​ស្ត្រ​បឺ​រី​ក៏មាន​ផ្ទុក​នូវ​វីតាមីន C ច្រើនជាង​ផ្លែក្រូច ដើម្បី​ជួយ​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ការពារ​រាងកាយ កាត់បន្ថយ​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ុល​អាក្រក់ និង​ពន្យឺត​ភាព​ចាស់​។​

​ផ្លែ Raspberry

​ផ្លែ Raspberry ជា​ផ្លែឈើ​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​រាងកាយ ជួយ​ការពារ​ការឆ្លង​មេរោគ​លើផ្លូវ​ទឹកនោម ដោយ​ការពារ​បាក់តេរី​មិន​ឲ្យ​ជាប់​ជញ្ជាំង​ផ្លូវ​នោម​។ លើសពីនេះ ផ្លែ Raspberry ក៏មាន​ផ្ទុក​នូវ​សារធាតុ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​ជាច្រើន ដែល​ជួយ​ការពារ​រាងកាយ​ពី​ការ​លុកលុយ​របស់​បាក់តេរី HP ដែល​បណ្តាលឱ្យ​ដំបៅ​ក្រពះ និង​ជំងឺ​បេះដូង​។​

​ផ្លែ Cherry

​នៅក្នុង​ផ្លែ cherries មាន​ផ្ទុក​សារធាតុ anthocyanins ដែល​មិន​ត្រឹមតែ​ផ្តល់ឱ្យ​ផ្លែ cherry នូវ​ពណ៌​ក្រហម​ងងឹត​ដ៏​ស្រស់ស្អាត​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ប៉ុន្តែ​ថែមទាំង​ការពារ​រាងកាយ​ពី​ផលប៉ះពាល់​ដ៏​គ្រោះថ្នាក់​នៃ​រ៉ាឌីកាល់​សេរី និង​បន្ថយ​ដំណើរការ​នៃ​ភាព​ចាស់​ផងដែរ​។ Cherry ក៏​សំបូរ​ទៅដោយ​វីតាមីន និង​សារធាតុ​រ៉ែ​សំខាន់ៗ ដែល​ជួយ​បង្កើន​ភាពស៊ាំ និង​លើកកម្ពស់​សុខភាព​ខួរក្បាល​។​

​ម្ទេស​ហា​វ៉ៃ​ក្រហម​

​នៅក្នុង​ម្ទេស​ហា​វ៉ៃ​ក្រហម​មាន​ផ្ទុក​នូវ​វីតាមីន A វីតាមីន C វីតាមីន B6 វីតាមីន E ហ្វូ​ឡា​ត ប៉ុន្តែ​មាន​កាឡូរី​តិច​ណាស់​។ នេះ​ជួយ​ឱ្យ​ម្ទេស​នាំមក​នូវ​អត្ថប្រយោជន៍​សុខភាព​ជាច្រើន​ដូចជា ការពារ​ជំងឺមហារីក កាត់បន្ថយ​កូ​លេ​ស្តេ​រ៉ុល​អាក្រក់ និង​គ្រប់គ្រង​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​។ លើសពីនេះ ម្ទេស​ហា​វ៉ស​ក្រហម​ក៏​ជួយ​កែលម្អ​ភ្នែក ការពារ​ជំងឺភ្នែកឡើងបាយ និង​ការចុះ​ខ្សោយ​ភ្នែក​។​

សណ្តែកក្រហម​

​សណ្តែកក្រហម​សម្បូរ​ទៅដោយ​ជាតិ​សរសៃ​ដែលមាន​សុខ​ភាពល្អ​បេះដូង ហើយ​ស័ង្កសី​ជួយ​ដល់​សុខភាព​បន្ត​ពូជ និង​ព្យាបាល​មុខរបួស​។ លើសពីនេះ សណ្តែកក្រហម​ក៏​សម្បូរ​ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម និង​ហ្វូ​ឡា​ត ដែល​អាច​ការពារ​ជំងឺ​ក្រិន​សរសៃឈាម និង​ការពារ​ជំងឺ​ទាក់ទង​នឹង​បេះដូង​។

ឪឡឹក​

​នៅក្នុង​សមាសភាព​អាហារូបត្ថម្ភ​របស់​ផ្លែ​ឪឡឹក មិនមាន​ជាតិ​ទឹក​ច្រើន​ទេ ដែល​អាចជួយ​ធ្វើឱ្យ​ត្រជាក់ និង​បំពេញ​ជាតិ​ទឹក​ដល់​រាងកាយ​មនុស្ស​បាន​យ៉ាង​ល្អ​។ ជាពិសេស ឪឡឹក​គឺជា​ប្រភព​ដ៏​សម្បូរបែប​នៃ​សារធាតុ Lycopene ដែល​អាច​កាត់បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺ​បេះដូង និង​ជំងឺ​ដាច់​សរសៃឈាម​ខួរក្បាល ដោយ​កាត់បន្ថយ​កូ​លេ​ស្តេ​រ៉ុល​អាក្រក់​។ ជាមួយគ្នានេះ ឪឡឹក​ក៏​ជួយ​ការពារ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺមហារីក​ក្រពេញ​ប្រូ​ស្តា​ត និង​ជំងឺភ្នែកឡើងបាយ​ផងដែរ​។ ដើម្បី​បង្កើន​រសជាតិ​អាច​ត្រូវបាន​កែច្នៃ​ទៅជា​ទឹក​ឪឡឹក​ដើម្បី​ប្រើប្រាស់​៕​

ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855
អត្ថបទទាក់ទង