ទំពាំងបាយជូរ ក្រហម គឺបានទទួលពណ៌របស់វា យ៉ាងខ្លាំងបានដោយសារ សារជាតិ resveratrol ដែលវាមិនត្រឹមតែ ឱ្យពន្លឺផ្លែឈើនេះ ឱ្យមានពណ៌គួរឱ្យស្រលាញ់នោះទេ ប៉ុន្តែវាថែមទាំងអាច ការពារ ពពួកអង់ស៊ីម ដែលបណ្តាលឱ្យជាលិកា ចុះអន់ខ្សោយបាន។ ផលបំផ្លាញដែលកើតមាន ចំពោះឆ្អឹងខ្ចី ត្រូវបានការពារ បានជាពិសេស។

វាមានន័យថា ជាចុងក្រោយ អ្នកអាចទទួលនូវបាន នូវការ បំបាត់ការឈឺចាប់តាមបែបធម្មជាតិ ដែលអាចបំបាត់នូវការឈឺចាប់នៅត្រង់ខ្នងបាន។ សមាសធាតុ នៃសារជាតិប្រឆាំងនឹង ការរលាក ដែលមាននៅក្នុងផ្លែទំពាំងបាយជូរក្រហម គឺកើតមាន ដោយសារតែ វត្តមានរបស់ ជាតិ polyphenols ដែលបានផ្តល់ផលល្អជាច្រើន ចំពោះរាងកាយមនុស្ស។
ដូច្នេះអ្នកអាចទទួលទានផ្លែទំពាំងបាយូរក្រហម ដើម្បីបំបាត់អាការៈឈឺចាប់ក្នុងកម្រិតស្រាលបាន ៕