សូមមើល អាហារទឹកដោះល្អបំផុត សម្រាប់ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះ និងម្តាយក្រោយសម្រាល ដើម្បីបំបៅកូនដោយទឹកដោះម្តាយដោយមានទំនុកចិត្ត!
ជើងជ្រូកស្ងោរជាមួយសណ្តែកដី
ជើងជ្រូកស្ងោរជាមួយសណ្តែកដី គឺជាមុខម្ហូបទឹកដោះ និងជីវជាតិដែលល្អសម្រាប់សុខភាព និងប្រព័ន្ធឈាមរត់មិនត្រឹមតែសម្រាប់ម្តាយប៉ុណ្ណោះទេ ថែមទាំងសម្រាប់ម្តាយមានផ្ទៃពោះទៀតផង។
គ្រឿងផ្សំ៖
ជើងជ្រូក, សណ្តែកដី, ការ៉ុត, ស្លឹកខ្ទឹម, ទឹកត្រី, ស្ករ, ប៊ីចេង។
វិធីធ្វើ៖
ជើងជ្រូក ត្រូវកោររោមចេញ លាងសម្អាតឱ្យស្អាត កាត់ជាដុំៗ។ ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់ជើងជ្រូកចូល ស្ងោរអោយឆ្អិន ដាក់គ្រឿងទឹកត្រី ស្ករ ប៊ីចេងចូល រួចដាក់ការ៉ុត និងសណ្តែកដីចូល រំងាស់អោយផុយទាំងសាច់ និងបន្លែ សឹមដាក់ចុះរួចបង់ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ល្អិតៗចូល។
ប្រសិនបើអ្នកចូលចិត្តចម្អិនវាចូលទៅក្នុងបបរ គ្រាន់តែបន្ថែមអង្ករហើយចម្អិនជាមួយគ្នា, ដាំឱ្យពុះរហូតដល់វាទន់រលួយអង្ករតាមចំណូលចិត្ត៕