ទាំងអស់នេះ គឺជា​អាហារ​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ​របស់​កុមារ​តូចៗ ជួយ​ការពារ និង​ព្យាបាល​ការ​ទល់លាមក​ចំពោះ​កុមារ​។

​ស្ពៃ​ spinach
​យើងទាំងអស់គ្នា​ដឹង​ហើយ​ថា ស្ពៃ​ស្ពី​ណា​ច គឺជា​បន្លែ​ដែល​ល្អ​សម្រាប់​ការរំលាយ​អាហារ​។ ទាំង​មនុស្ស​ធំ និង​កុមារ​អាច​ញ៉ាំ​បន្លែ​នេះ​បាន​។ ស្ពៃ​ស្ពី​ណា​ច មាន​លក្ខណៈសម្បត្តិ​ត្រជាក់​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​បញ្ចុះ​កំដៅ និង​បន្សាប​ជាតិពុល​។ ម្តាយ​អាច​ប្រើ​ស្ពៃ​ស្ពី​ណា​ច ដើម្បី​ចម្អិន​បបរ​ចម្អិន​ស៊ុប ឱ្យ​កូន​ញ៉ាំ ដើម្បី​ជួយ​ដល់​ការរំលាយ​អាហារ​។​

​ស្ពៃក្តោប​
​ស្ពៃក្តោប​មាន​ផ្ទុក​ជាតិ​សរសៃ​ខ្ពស់ ដូច្នេះ​វា​ត្រូវបាន​គេ​ប្រើ​ជា​ញឹកញាប់ ដើម្បី​ការពារ និង​ព្យាបាល​ការ​ទល់លាមក​។​

ស្ពៃបូកគោ​
​ស្ពៃបូកគោ ក៏មាន​សារធាតុចិញ្ចឹម និង​ជាតិ​សរសៃ​ជាច្រើន ដែល​ជួយ​ពង្រឹង​សកម្មភាព​របស់​ក្រពះ​ជួយ​ការពារ​ការ​ទល់លាមក​។ នេះ គឺជា​បន្លែ​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​កុមារ​ដែលមាន​ការ​ទល់​លាមក ក្តៅ​ក្នុង​មាត់ និង​កំដៅ​ក្នុង​ខ្លួន​។

​ប្រូ​ខូ​លី​
​ដូច​បន្លែ​ដែល​បាន​រៀបរាប់​ខាងលើ​ដែរ ប្រូ​ខូ​លី​មាន​មាតិកា​ជីវជាតិ​ខ្ពស់ និង​មាន​ជាតិ​សរសៃ​ច្រើន ដែលមាន​ប្រយោជន៍​សម្រាប់​ការរំលាយ​អាហារ​របស់​កុមារ​តូចៗ ជួយ​ការពារ និង​ព្យាបាល​ការ​ទល់លាមក​។​

ឆៃថាវ​
​ទាំង​ឆៃថាវ ស និង ក្រហម មាន​មាតិកា​វីតាមីន C ខ្ពស់ ដែល​ល្អ​សម្រាប់​សុខភាព និង​បង្កើន​ភាព​ធន់​។ មើម​នេះ ក៏មាន​ឥទ្ធិពល​បញ្ចុះ​ទឹកនោម និង​បន្សាប​ជាតិពុល​លើ​រាងកាយ​ផងដែរ​។​

​ដំឡូងជ្វា​
​ដំឡូងជ្វា គឺជា​អាហារ​ដែលមាន​ឥទ្ធិពល​បញ្ចុះ​ទឹកនោម ដែល​ត្រូវបាន​គេ​ប្រើ​ជា​ញឹកញាប់​ក្នុងករណី​ទល់លាមក​។ ការ​ទទួលទាន​ដំឡូងជ្វា ស្ងោរ ឬ​ប្រើ​ដំឡូងជ្វា ដើម្បី​ចម្អិន​បបរ និង​ស៊ុប​សម្រាប់​កូន​អ្នកនឹង​នាំមក​នូវ​លទ្ធផល​ល្អ​។​

​ដំបូង​បារាំង​
​ដំឡូងបារាំង​ទាំងពីរ​ប្រភេទ​នេះ ផ្តល់នូវ​សារធាតុចិញ្ចឹម​ជាច្រើន និង​មាន​ជាតិ​សរសៃ និង​ម្សៅ ដើម្បី​ជួយ​ព្យាបាល​ការ​ទល់លាមក​ចំពោះ​ទារក​។​

​ចេកទុំ​
​ចេក​សម្បូរ​វីតាមីន C ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម និង​ជាពិសេស​ជាតិ​សរសៃ​។ ចេកទុំ​មួយ​ផ្លែ​អាច​ផ្តល់​ជាតិ​សរសៃ​ដល់​ទៅ ១២% ដែល​រាងកាយ​ត្រូវការ​ជា​រៀងរាល់ថ្ងៃ​។ ដូច្នេះ ការទទួល​ទាន​ចេក គឺជា​វិធី​ដ៏​ល្អ ដើម្បី​ការពារ​ការ​ទល់លាមក​ចំពោះ​កុមារ​៕

ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្មសូមទូរស័ព្ទមកលេខ 011688855
អត្ថបទទាក់ទង