តើអ្នកធ្លាប់មានជំងឺឈឺមួយចំហៀងក្បាលឬទេ? នៅពេលដែលវាកើតឡើងម្តងៗ តើអ្នកប្រើតែថ្នាំបំបាត់ការឈឺចុកចាប់មកបំបាត់វាឬ? ប៉ុន្តែអ្នកមិនត្រូវតែងតែប្រើថ្នាំនោះទេ ព្រោះវាអាចប៉ះពាល់ដល់សុខភាពអ្នកនៅថ្ងៃក្រោយបាន។ ដូចនេះខាងក្រោមនេះយើងខ្ញុំនឹងប្រាប់អ្នកពីរូបមន្តមួយក្នុងការជួយធ្វើឲ្យអ្នកមានអាការៈធូរស្រាល។ តើមានរបៀបធ្វើអ្វីខ្លះទៅ?
គ្រឿងផ្សំ ៖ ខ្ញីមួយចំណិតតូច ស្ករខ្មៅចំនួន៣០ក្រាម និងទឹកចំនួន៦០០មីលីលីត្រ។
របៀបចម្អិន ៖ ដំបូងអ្នកត្រូវតែលាងខ្ញីឲ្យស្អាត បន្ទាប់មកចិតវាជាបន្ទះៗ ទើបដាក់វាចូលទៅក្នុងទឹកចំនួន៦០០មីលីលីត្រ ដើម្បីយកវាទៅដាំ ក្រោយពេលដែលពុះរួច អ្នកអាចស្រង់ខ្ញីចេញ ទើបចាក់ស្ករខ្មៅចូលទៅក្នុងនោះកូរឲ្យសព្វជាការស្រេច ដោយអ្នកអាចញ៉ាំនៅពេលដែលវាក្តៅៗបាន នោះអ្នកនឹងអាចទទួលបានលទ្ធផលដែលអ្នកពេញចិត្ត៕