មនុស្សមួយចំនួននៅពេលដែលផ្តាសាយតែងតែមានអាការៈក្អកនេះជានិច្ច ដែលពិបាកក្នុងការព្យាបាលណាស់ ព្រោះនៅពេលដែលមានអាការៈក្គកនេះ វាតែងតែធ្វើឲ្យអ្នកក្អកយូរ ដូចនេះបើអ្នកមិនចង់តែងតែប្រើថ្នាំដែលធ្វើឲ្យសុខភាពខ្សោយ អ្នកអាចប្រើវិធីក្រូចដុតនេះមកព្យាបាលបាន។ តើមានវិធីធ្វើដូចម្តេចខ្លះទៅ?
ដំបូងអ្នកត្រូវតែលាងក្រូចនោះឲ្យស្អាត ព្រោះសំបកវាមានជាតិគីមីជាច្រើនដែលអាចធ្វើឲ្យប៉ះពាល់ដល់សុខភាពអ្នក ក្រោយពេលដែលលាងរួច អ្នកត្រូវតែយកវាទៅត្រាំក្នុងទឹកក្តៅចំនួនពី៥ទៅ១០នាទី ទើបស្រង់វាចេញពីទឹកក្តៅនោះ បន្ទាប់មកអ្នកត្រូវតែចិតក្បាលវាចេញ ហើយយកចង្កឹះឆ្កឹះវាឲ្យមានប្រលោះធំមួយ រួចអ្នកអាចយកអំបិលញាត់ចូលទៅក្នុងប្រលោះនោះ ចុងក្រោយអ្នកអាចយកក្រដាសអាលុយមីញូមមកខ្ចប់ក្រូចនេះ រួចដាក់វាចូលទៅក្នុងម៉ៃក្រូវ៉ែយដុតចំនួនពី៥ទៅ១០នាទីជាការស្រេច ក្រោយពេលដែលដុតរួច អ្នកអាចយកវាមកបរិភោគបាន នោះវានឹងជួយការក្អកអ្នកឲ្យមានអាការៈធូរស្រាលជាងមុន៕