នៅពេលដែលអ្នកទុកអង្ករយូរ វានឹងមានសត្វល្អិតតូចៗជាច្រើនដែលមិនដឹងថាវាមកពីណាឡើយ ដូចនេះតើគួរតែទុកអង្ករបែបណាទើបវាមិនងាយមានសត្វល្អិតទាំងនេះកើតឡើងនោះ?
ក្លាសេ
នៅពេលដែលអ្នកទើបនឹងទិញអង្ករមកភ្លាម អ្នកត្រូវតែយកវាទៅដាក់ក្នុងទូរទឹកក(កន្លែងដែលកក) ពី២ទៅ៣ថ្ងៃ នោះសត្វល្អិតទាំងនោះនឹងមិនកើតមានក្នុងអង្ករអ្នកទៀតទេ ដោយសារតែវាខ្លាចត្រជាក់ ដូចនេះនៅពេលដែលអង្ករនៅក្នុងកន្លែងដែលត្រជាក់ខ្លាំង វាគឺមិនងាយកើតចេញមកឡើយ។
ទុកក្នុងកន្លែងត្រជាក់
ក្រោយពេលដែលអ្នកទុកអង្ករទាំងនោះក្នុងកន្លែងដែលកកចំនួនពី២ទៅ៣ថ្ងៃរួច អ្នកអាចយកវាមកដាក់នៅជាន់ក្រោមវិញ ដោយមិនត្រូវដាក់នៅក្រៅទូរទឹកកកឡើយ នោះវានឹងអាចធ្វើឱ្យអង្ករអ្នកមានលក្ខណៈថ្មីជានិច្ច ហើយសត្វល្អិតក៏មិនមករកដែរ។
បញ្ជាក់ ៖ ប្រសិនជានៅក្នុងអង្ករនោះមានសត្វល្អិតរួចមកហើយ អ្នកអាចយកវាទៅដាក់ក្នុងទូរទឹកកកនៅកន្លែងដែលកកចំនួន៤ម៉ោងបាន នោះវានឹងអាចធ្វើឱ្យសត្វល្អិតទាំងនោះងាប់អស់ ដូចនេះអ្នកអាចយកវាចេញមកលាង ហើយដាំបានយ៉ាងងាយស្រួល ចំពោះអង្ករដែលមានសត្វល្អិតនេះវាមិនប៉ះពាល់ដល់សុខភាពអ្នកខ្លាំងទេក្រោយពេលដែលពិសាររួច គឺវាគ្រាន់តែមានរសជាតិមិនសូវឆ្ងាញ់ប៉ុណ្ណោះ៕