ក្រោយពេលដែលអ្នកពិសារមុខម្ហូបមួយប្រភេទនេះរួច វានឹងជួយបង្កើនប្រព័ន្ធការពាររាងកាយរបស់ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះឲ្យមានភាពរឹងមាំ។ តើមានគ្រឿងផ្សំ និងរបៀបធ្វើបែបណាខ្លះទៅ?
គ្រឿងផ្សំ ៖ ម្សៅមីចំនួនមួយភាគពីរចាន ការ៉ុតចំនួនមួយ ផ្សិតតុងកូវចំនួន៥ ពងមាន់ចំនួនមួយ សាច់គោចំនួន៣០០ក្រាម ស្លឹកខ្ទឹមចំនួន២។
របៀបធ្វើ ៖
- ដំបូងអ្នកត្រូវតែយកផ្សិតតុងកូវទៅត្រាំទឹកឲ្យរីក ហើយទន់ ទើបចិតវាឲ្យមានលក្ខណៈតូចៗ។
- បន្ទាប់មកអ្នកអាចចិញ្ច្រាមសាច់គោឲ្យម៉ត់ ហើយការ៉ុតចិតជាសរសៃៗ។
- បន្ទាប់មកទៀតអ្នកអាចយកផ្សិតតុងកូវ ការ៉ុត និងសាច់គោដែលចិញ្ច្រាមនោះលាយបញ្ចូលគ្នា។
- ក្រោយពេលដែលលាយបញ្ចូលគ្នារួច អ្នកអាចដាក់ស្លឹកខ្ទឹម ពងមាន់ អំបិល និងស្ករដាក់ចូលទៅក្នុងនោះលាយបញ្ចូលគ្នា។
- ក្រោយពេលដែលច្របល់ចូលគ្នារួច អ្នកអាចយកម្សៅមីមកចាក់ពីលើ ហើយលាយចូលគ្នា រួចធ្វើឲ្យវាសំប៉ែតដូចរូប។
- ចុងក្រោយយកវាទៅចៀនជាការស្រេច៕