អ្នកប្រហែលជាបានលឺរឿងជាច្រើនអំពីសណ្តែកក្នុងរយៈពេលប៉ុន្មានឆ្នាំកន្លងមកនេះ។ ចំពោះស្ត្រីផ្ទៃពោះ ប្រហែលជាឆ្ងល់ថា តើការដាក់បញ្ចូលសណ្តែកនៅក្នុងរបបអាហាររបស់អ្នកមានសុវត្ថិភាពសម្រាប់អ្នក និងកូនដែលអ្នកកំពុងលូតលាស់ដែរឬទេ។
ដំណឹងល្អ គឺថាអ្នកអាចរីករាយនឹងអាហារ ដែលមានផ្ទុកសណ្តែកយ៉ាងហោចណាស់ក្នុងកម្រិតល្មម។ នេះជាអ្វីបន្ថែមទៀត អំពីអត្ថប្រយោជន៍ របស់សណ្តែកនៅពេលអ្នកមានផ្ទៃពោះ។
អត្ថប្រយោជន៍នៃសណ្តែកក្នុងពេលមានផ្ទៃពោះ
.ជួយឱ្យអារម្មណ៍ល្អប្រសើរ
ការបរិភោគអាហារសណ្តែកអាចការពារប្រឆាំងនឹងជំងឺធ្លាក់ទឹកចិត្តពេលមានផ្ទៃពោះ។
.ការគ្រប់គ្រងជាតិស្ករក្នុងឈាម
អ្នកដែលមានជំងឺទឹកនោមផ្អែមពេលមានគភ៌អាចរកជំនួយពីសណ្តែកសៀងជាមួយនឹងកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាម និងកូលេស្តេរ៉ុល។
.ប្រភពនៃប្រូតេអ៊ីនបួស
អ្នកគួរតែមានបំណងទទួលបានប្រូតេអ៊ីនយ៉ាងហោចណាស់ ៦០ ក្រាមក្នុងមួយថ្ងៃក្នុងពេលមានផ្ទៃពោះ។ សណ្តែកសៀងគឺជាជម្រើសដ៏ល្អសម្រាប់ប្រូតេអ៊ីនរុក្ខជាតិ និងអាចមានអត្ថប្រយោជន៍ជាពិសេសចំពោះអ្នកទទួលទានបន្លែ និងសាច់សត្វ ដែលត្រូវការបង្កើនសារធាតុចិញ្ចឹមអំឡុងពេលមានផ្ទៃពោះ ឬផ្សេងទៀត។
.ការការពារប្រឆាំងនឹងភាពស្លេកស្លាំង
ភាពស្លេកស្លាំង កើតមានជាទូទៅក្នុងការមានផ្ទៃពោះ ហើយអាចបណ្តាលឱ្យអស់កម្លាំង ខ្សោយ ឈឺក្បាល និងច្រើនទៀត៕