ទុរេនគឺជាផ្លែឈើត្រូពិកតែមួយគត់។
វាពេញនិយមនៅអាស៊ីអាគ្នេយ៍ ដែលវាត្រូវបានគេដាក់ឈ្មោះក្រៅថា “ស្តេចផ្លែឈើ” ។ ទុរេនមានផ្ទុកនូវសារធាតុចិញ្ចឹមខ្ពស់ ដែលផ្ទុកច្រើនជាងផ្លែឈើដទៃទៀត។
ទោះយ៉ាងណាក៏ដោយវាក៏មានការរំលោភបំពានមិនល្អដែរដោយសារតែក្លិនខ្លាំង។
អត្ថបទនេះប្រាប់អ្នកនូវអ្វីគ្រប់យ៉ាងដែលអ្នកត្រូវដឹងអំពីធូរេន។
ផ្លែឈើមួយក្នុងចំណោមផ្លែឈើដែលមានជីវជាតិច្រើនបំផុត
ទុរេនគឺជាផ្លែឈើដែលមានជីវជាតិច្រើន ដែលសំបូរទៅដោយជាតិសរសៃ វីតាមីន B វីតាមីន C និងសមាសធាតុរុក្ខជាតិផ្សេងៗទៀត ដែលមានសុខភាពល្អ។
អត្ថប្រយោជន៍សុខភាពរបស់ធូរេន
ទុរេនមានផ្ទុកសារធាតុចិញ្ចឹម និងសមាសធាតុរុក្ខជាតិ ដែលអាចផ្តល់អត្ថប្រយោជន៍ដល់សុខភាពជាច្រើនរួមមានមហារីកសុខភាពបេះដូងការឆ្លង និងការគ្រប់គ្រងជាតិស្ករក្នុងឈាម។
មានគ្រោះថ្នាក់ក្នុងការរួមផ្សំជាមួយអាល់កុល
ទុរេនមានផ្ទុកនូវសមាសធាតុដែលអាចការពារជាតិអាល់កុលពីការរំលាយអាហារបានពេញលេញ ដែលបណ្តាលអោយមានរោគសញ្ញាដូចជាចង្អោរ និងក្អួត។
ហេតុអ្វីបានជាវាមានក្លិនខ្លាំង?
ទុរេនមានផ្ទុកនូវសមាសធាតុក្រអូប ដែលផ្តល់ឱ្យវានូវក្លិនដ៏ខ្លាំង។ អ្នកខ្លះចូលចិត្តក្លិន ខណៈពេលដែលអ្នកផ្សេងទៀតស្អប់៕