Join with Health.com.kh on Telegram

​ទុរេន​គឺជា​ផ្លែឈើ​ត្រូ​ពិ​ក​តែមួយគត់​។​

​វា​ពេញនិយម​នៅ​អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ដែល​វា​ត្រូវបាន​គេ​ដាក់ឈ្មោះ​ក្រៅ​ថា “​ស្តេច​ផ្លែឈើ​” ។ ទុរេន​មាន​ផ្ទុក​នូវ​សារធាតុចិញ្ចឹម​ខ្ពស់ ដែល​ផ្ទុក​ច្រើនជាង​ផ្លែឈើ​ដទៃទៀត​។​

​ទោះយ៉ាងណា​ក៏ដោយ​វា​ក៏មាន​ការរំលោភបំពាន​មិនល្អ​ដែរ​ដោយសារតែ​ក្លិន​ខ្លាំង​។​

​អត្ថបទ​នេះ​ប្រាប់​អ្នក​នូវ​អ្វី​គ្រប់យ៉ាង​ដែល​អ្នក​ត្រូវ​ដឹង​អំពី​ធូ​រេ​ន​។

​ផ្លែឈើ​មួយ​ក្នុងចំណោម​ផ្លែឈើ​ដែលមាន​ជីវជាតិ​ច្រើន​បំផុត​
​ទុរេន​គឺជា​ផ្លែឈើ​ដែលមាន​ជីវជាតិ​ច្រើន ដែល​សំបូរ​ទៅដោយ​ជាតិ​សរសៃ វីតាមីន B វីតាមីន C និង​សមាសធាតុ​រុក្ខជាតិ​ផ្សេងៗ​ទៀត ដែលមាន​សុខភាព​ល្អ​។

​អត្ថប្រយោជន៍​សុខភាព​របស់​ធូ​រេ​ន​
​ទុរេន​មាន​ផ្ទុក​សារធាតុចិញ្ចឹម និង​សមាសធាតុ​រុក្ខជាតិ ដែល​អាច​ផ្តល់​អត្ថប្រយោជន៍​ដល់​សុខភាព​ជាច្រើន​រួមមាន​មហារីក​សុខភាព​បេះដូង​ការឆ្លង និង​ការគ្រប់គ្រង​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម​។

​មាន​គ្រោះថ្នាក់​ក្នុងការ​រួមផ្សំ​ជាមួយ​អាល់កុល​
​ទុរេន​មាន​ផ្ទុក​នូវ​សមាសធាតុ​ដែល​អាច​ការពារជាតិ​អាល់កុល​ពី​ការរំលាយ​អាហារ​បាន​ពេញលេញ ដែល​បណ្តាលអោយមាន​រោគសញ្ញា​ដូចជា​ចង្អោរ និង​ក្អួត​។

​ហេតុអ្វី​បានជា​វា​មាន​ក្លិន​ខ្លាំង​?
​ទុរេន​មាន​ផ្ទុក​នូវ​សមាសធាតុ​ក្រអូប ដែល​ផ្តល់ឱ្យ​វា​នូវ​ក្លិន​ដ៏​ខ្លាំង​។ អ្នកខ្លះ​ចូលចិត្ត​ក្លិន ខណៈពេលដែល​អ្នកផ្សេង​ទៀត​ស្អប់​៕