This picture taken on January 18, 2017 shows parts of plastic banana earrings made at the studio of Fake Food Hatanaka in Tokorozawa, a suburb of Tokyo. In addition to its staple of making fake food the company is pushing into new lines like fake food fashion accessories, such as fruit earrings, fried egg rings, and bacon slice headbands. They may look good enough to eat, but Japan's mouthwatering food replicas are only for show as restaurateurs compete for the attention of hungry customers. / AFP PHOTO / TORU YAMANAKA / TO GO WITH AFP STORY JAPAN-FOOD-LIFESTYLE-CULTURE,FEATURE BY KARYN NISHIMURA-POUPEE (Photo credit should read TORU YAMANAKA/AFP/Getty Images)

នៅក្នុងទម្លាប់រស់នៅប្រចាំថ្ងៃរបស់អ្នក អ្នកអាចបន្ថែមចេកទៅក្នុងរបបអាហាររបស់អ្នកបាន ព្រោះវាបានផ្តល់អត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនដែលអ្នកនឹកស្មានមិនដល់ ជាពិសេសគឺនារីតែម្តង។ ដូចនេះតើហេតុអ្វីបានជាអ្នកត្រូវតែញ៉ាំចេកមួយក្រោយបាយនោះ?

ជំងឺខ្វះឈាម

វាអាចជួយព្យាបាលជំងឺខ្វះឈាមរបស់អ្នកបាន ព្រោះវាមានជាតិដែកខ្ពស់ដែលអាចជួយធ្វើឲ្យឈាមអ្នកគ្រប់វិញ។

ជួយបញ្ចុះសម្ពាធឈាម

នៅក្នុងចេកនោះមានប៉ូតាស្យូមខ្ពស់ដែលអាចជួយបញ្ចុះសម្ពាធឈាមអ្នកបានដូចគ្នា។

ជំនួយដល់ខួរក្បាល

ប្រសិនជាអ្នកចង់បានខួរក្បាលដែលល្អមួយ ដោយមានការចងចាំល្អ ហើយគិតរហ័ស អ្នកអាចញ៉ាំចេកនេះបាន។

ទល់លាមក

នៅក្នុងចេកនេះមានជាតិសរសៃច្រើនដែលអាចធ្វើឲ្យក្រពះ និងពោះវៀនអ្នកដំណើរការល្អ នោះវានឹងកិនម៉ត់បានល្អ ដែលមិនងាយធ្វើឲ្យអ្នកមានជំងឺទល់លាមកនោះទេ។

អារម្មណ៍អន្ទះសារ

ប្រសិនជាអ្នកមានអារម្មណ៍ភ័យអន្ទះសារ អ្នកអាចញ៉ាំចេកបាន ព្រោះវាមានវីតាមីនBខ្ពស់ណាស់ ដែលអាចជួយធ្វើឲ្យអ្នកអាចបន្ធូរអារម្មណ៍បាន៕