ខាងក្រោមនេះ យើងខ្ញុំនឹងបង្ហាញអ្នកពីអាហារ២ដែលអ្នកម្តាយគួរតែពិសារ ដើម្បីការពារកូនមិនឲ្យមានស្បែកលឿង។ តើមានអ្វីខ្លះទៅ?

  1. អ្នកម្តាយគួរតែបរិភោគពងក្ងាន ព្រោះវាអាចជួយបញ្ចេញជាតិពុលពីខ្លួនកូន ដោយធ្វើឲ្យស្បែកកូនមិនលឿងទេក្រោយពេលដែលចេញពីពោះអ្នកម្តាយ។
  2. អ្នកម្តាយគួរតែពិសារផ្កាថ្ម ព្រោះក្នុងផ្កាថ្ម មានសារធាតុដែលអាចជួយឲ្យសម្រស់អ្នកម្តាយស្អាត ថែមទាំងអាចជួយរក្សាសុខភាពអ្នកម្តាយបានយ៉ាងល្អ។ ជាពិសេស អាចជួយបញ្ចេញជាតិពុលពីរាងកាយកូន។ មិនត្រឹមតែប៉ុណ្ណោះ ស្បែកកូននឹងមិនមានលក្ខណៈលឿងឡើយក្រោយពេលដែលកូនចេញមកឃើញពិភពខាងក្រៅ។ ដូចនេះ អ្នកម្តាយគួរតែពិសារអាហារ២ប្រភេទនេះ ដើម្បីសុខភាពកូន និងអ្នក៕