+ គ្រឿងផ្សំ
– ពោះវៀនជ្រូក
– ខ្ទឹមក្រហម
– ខ្ទឹមបារាំង
– គល់ស្លឹកគ្រៃ
– ម្ទេសឆា ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
– ប្រេងឆា
– ទឹកក្រូចឆ្មារ ៣ស្លាបព្រាបាយ
– ម្ទេស
– ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
– ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
+ វិធីធ្វើ
– យកពោះវៀនជ្រូក មកខ្លាញ់ចេញអោយស្អាត លាងទឹក ច្របាត់អោយស្អាត។
– បុកខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមបារាំង និងគល់ស្លឹកគ្រៃអោយល្អិត រួចយកទៅប្រលាក់ជាមួយ ពោះវៀន និងម្ទេសឆាអោយសព្វផ្អាប់ទុក ៣០នាទី។
– យកចង្កាក់ឬស្សីមកដោតពោះវៀន តាមការចូលចិត្ត រួចយកទៅអាំងដោយឧស្សាហ៍ប្រែ ចុះប្រែឡើង រាល់ពេលប្រែ យកប្រេងឆាមកលាបពីលើតិចៗធ្វើបែបនេះដដែលៗរហូតដល់ សាច់ឆ្អឹនល្អ។
– ហាន់ខ្ទឹមម្រហម និងម្ទេសស្តើងៗដាក់ក្នុងចានមួយ រួចដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី និងស្ករលាយជាមួយគ្នាអោយសព្វ ពេលញាំយកសាច់ជ្រលក់ជាមួយជាការស្រេច៕
ប្រភព៖ rasmeinews.com