+ គ្រឿងផ្សំ
– ផ្សិតក្រៀម
– ពងក្រូច
– សាច់ចិញ្ច្រាំ វៀតណាម (Vietnamese pork paste) ១ខាំកន្លះ
– ការ៉ុត (ហាន់ជាកង់ៗ ស្តើងៗ)
– ឆៃថាវ (ហាន់ជាកង់ៗ ស្តើងៗ)
– ផ្កាខាត់ណាខៀវ (ហាន់ជាដុំៗ តូចល្មម)
– ស្នៀតពោត (ពុះជាពីរៗ)
– ជី ខ្ទឹម (ហាន់ល្អិតៗ)
– ខ្ទឹមក្រហម (ហាន់ស្តើងៗ)
– ប្រេងឆា
– ទឹក ឬទឹកស៊ុប ១,៨ លីត្រ
– ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ
– ម្សៅគ្រឿងផ្សំរសជាតិ ១ស្លាបព្រាបាយ
– រំដេង ហាន់បន្ទះស្តើងៗ
+ វិធីធ្វើ
– ត្រាំផ្សិតក្រៀម ២០នាទី រួចលាងទឹកអោយស្អាត។
– ស្ងោពងក្រូចអោយឆ្អឹន រួចបកសម្បកអោយស្អាត យកទៅបំពងអោយប្រែពណ៌ក្រហម។
– យកសាច់ចិញ្ច្រាំទៅបៀកលើផ្សិត (ផ្នែកពោះ) អោយសព្វ។
– ដាំប្រេងឆាអោយក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមក្រហមបំពងអោយក្រហម រួចដាក់ទឹកដាំអោយពុះ សឹមដាក់ផ្សិត ស្ងោ២នាទី រួចស្រង់ចេញ សឹមដាក់ការ៉ុត ឆៃថាវ ម្សៅស៊ុប ម្សៅគ្រឿងផ្សំ រសជាតិ រំដេង ផ្កាខាត់ ស្នៀតពោត ពងក្រូច និងផ្សិតកូអោយសព្វទុកអោយពុះជាការស្រេច៕
ប្រភព៖ rasmeinews.com